• Annamo­lly
    Äldre 1 Nov 20:46
    5428 visningar
    12 svar
    12
    5428

    1 vecka kvar.. :O Vad gick fel för er? eller gick allt som det kulle

    Kanner igen mig! Satt och laste om andras skrack-historier. Men vet du vad? INGET gick fel for oss. Inget alls. Det behover inte gora det. Sa forsok slappna av!

    Lycka till och njut av din underbara brollopsdag. {#emotions_dlg.flower} 


    2013.06.22 Samos, Grekland
  • Annamo­lly
    Äldre 3 Nov 14:49
    #7

    Om jag tanker efter sa hade vi nagra smasaker, fast det kom jag inte pa forran efter jag skrivit.

    Tartan vi trodde vi bestallt var tydligen inte bestalld alls, sa vi fick aka upp till bageriet och bestalla en pa nytt bara tva dagar innan, men dom lyckades fixa fram en precis som vi ville anda. Jag har ingen aning om vad som hande. 

    Min bukett skulle inte ha nagot gult eller orange i for jag ville ha en mer lagmald ton pa fargerna. Men nar den kom hade den bada de fargerna. Men den var helt underbar i alla fall. 

    Vi gifte oss i Grekland. Min frisor talade inte Engelska, jag talar inte mycket grekiska. Min man vara tvungen att springa ett arende medan jag var pa min "hair trial" tva dagar innan brollopet. Da sager hon att blommorna jag valt till haret inte passar. Dom vara "banala", enligt henne, sa hon hade tagit med sig en stor ful eotisk sak som sag ut som en jakla ananas istallet. Jag var tvungen att saga pa grekiska "Nej, jag tycker inte om den! JAG ar bruden!" for jag kunde inte forklara pa ett fint satt att jag ville ha det jag hade bett om tidigare eftersom jag knappt talar nagon grekiska. Sa hon fic gora som jag ville. Men jag var helt nojd med haret sedan, hon var valdigt duktig, aven om hon verkade tro att hon kunde andra saker utan att fraga mig.

    Efter ceremonin i bilen till festen holl jag pa att fa en migran-attack. (Jag har migran med "aura", da synfaltet liksom krymper och till slut forsvinner, vilket foljs av huvudvark i unefar 50% av fallen.) Men vi akte till mannens foraldrars hus en stund sa jag kunde ta lite kaffe och en huvudvarkstablett. Auran gick bort och det kom ingen huvudvark! Det maste ha varit alla spanningar som slappte.

    Jag hade planerat mitt smink i minsta detalj med ett speciellt rott lappstift jag skulle ha. Men  det hann notas bort helt innan vi ens kom till kyrkan. Jag maste ha slickat mig om lapparna av nervositet. Sa jag hade inget lappstift alls i kyrkan. Min syster hade lappstiftet i vaskan, och hon akte med de andra gasterna i forvag till festen (vi anlande ju sist) sa jag kunde inte fylla pa infor "entren" eller brudvalsen. Sa pa det allra flesta bilder har jag inget lappstift alls... Men jag ar jattenojd med bilderna och sminket och tycker jag ser naturlig och fin ut.

    Nar vi skulle satta oss till bords hade koumbaron ("marschalken") sin sambo med sig vid honnorsbordet, for hon vagrade sitta dar hon skulle, utan ville sitta med honom. Detta gjorde att min mans foraldrar knappt fick plats utan nastan fick sitta pa en kant. Men min man insag vad som hade hant och lyckades fixa det pa nagot satt. Jag fattade inte ens vad som hade gatt fel forran efterat.

    Men nar jag tanker tillbaka sa kanns det inte som att nagon av dessa saker hade nagon inverkan. Vi kanner bada att allting blev perfekt.

    Vad jag vill saga med detta ar att, aven om nagon detalj inte blir som du hade planerat, sa kommer det inte att forstora nagonting for dig pa dagen. For det ar din brollopsdag och det kan ingenting andra pa!


    2013.06.22 Samos, Grekland
Svar på tråden 1 vecka kvar.. :O Vad gick fel för er? eller gick allt som det kulle