• Anonym (Ledse­n)
    Äldre 30 Oct 10:35
    7507 visningar
    23 svar
    23
    7507

    Hur kan han vara så elak?

    Jag har levt med en man i snart två år och nu har jag fått nog. Han är väldigt elak mot mig och vi har bråkat en massa. När vi är ovänner så beter han sig som ett litet barn och jag är så himla olycklig. Nu igår när jag gjorde slut så sa han att han kommer göra mitt liv till ett helvete, att han ska göra allt han kan för att förstöra för mig. Jag har sedan tidigare ett hus som jag köpte och renoverade med mitt förra ex. Jag har lagt min skäl i och oräkneligt med timmar på det huset. När jag och min pojkvän, han jag gjorde slut med igår, flyttade in så lät jag honom köpa in sig väldigt billigt i huset. Nu säger han att han ska tjäna så mycket han bara kan på detta, och att om jag vill köpa ut honom då får jag vara med i budgivningen som alla andra. För han ska iallafall tjäna så mycket som det bara går och han skiter fullständigt i mig. Han höll mig vaken hela natten genom att tända alla lampor i rummet jag sov i, när jag bytte rum så följde han efter mig och tände alla lampor där. Släkte jag lamporna så tände han bara dem igen och repeterade att detta var bara början, mitt liv ska bli en helvete!

  • Svar på tråden Hur kan han vara så elak?
  • Anonym (Ledse­n)
    Äldre 30 Oct 11:19
    #5

    Tack så mycket för era ord och att ni bryr er, det betyder otroligt mycket! Jag har smsat med hans pappa idag och han ska prata med honom. Hans ex lämnade honom för hans humör och tvingade honom till en psykolog, som han bara gick till en gång, så jag inbillar mig ju inte eller överdriver. Jag har gjort en lista nu på sånt som vi måste lösa, och om det inte funkar ikväll så ringer jag en advokat imorgon.

  • Anonym (Ledse­n)
    Äldre 31 Oct 08:49
    #21

    Tack så mycket för att ni finns där ute. Jag kontaktade hans pappa igår och han ringde i sin tur till min sambo (mitt ex nu ju). Igår när jag kom hem så hade han ändrat sig helt, och var det gamla vanliga kille. Han sa att han bara fått panik och var så himla ledsen. Att det var självklart att jag skulle få köpa huset och han ville inte ens ha en värdering, utan jag kunde köpa tillbaka det för samma summa som han fick köpa det för (jag sålde det ganska billigt till honom). Han flyttar ut nästa månadsskifte! Det känns så himla skönt.

Svar på tråden Hur kan han vara så elak?