• Äldre 29 Oct 10:05
    13160 visningar
    30 svar
    30
    13160

    Misslyckat bröllop

    ThereseV skrev 2013-10-29 09:57:08 följande:
    Jag håller med dig.

    För andra, så är nog en ring för 15.000kr mer värt att hjälpa till att leta efter, men oavsett om ringen kostade 15.000kr, 150kr eller 1,50kr, så är det faktiskt TS vigselring. Ringen hon bar vid sin vigsel och den kan ha ett väldigt stort värde, om än inte pengavärde. Jag förstår inte alls varför folk blir sådär "Kostar den så lite?! Vad gnäller du över? Köp en ny!" Oavsett prislapp, så är ju inte en ny ring vigselringen.

    Jag beklagar TS att det känns som att bröllopet blev en tråkig dag. Vi hade också saker under dagen som gjort att det blivit lite mörka moln över bröllopsdagen, men, på det stora hela var den faktiskt bra. Jag tror nog att du också kommer kunna blicka tillbaka och se er dag som en fin dag. Försök fokusera på allt som faktiskt var bra. Ingen bröllopsdag är perfekt.
  • Äldre 29 Oct 11:56
    #15
    Sofie R skrev 2013-10-29 11:31:53 följande:
    Jag tycker nog att det visst har betydelse vad den kostar! Det är lättare att ersätta en billig ring. Och ursäkta mig, men det sentimentala värdet ifrågasätter nog faktiskt jag. Om det bara handlar om en ring som användes vid vigseln. Men det kan ju vara som nån tidigare skrev, att det finns mer historia bakom ringen.
    När ska hon haft möjlighet att använda den annars? En vigselring har man vanligtvis inte på sig före vigseln och hon tappade den på bröllopsdagen. Visst, den var billig, och visst, hon hade inte tänkt använda den hela tiden. Det kan ändå vara en viktig ring.

    Min ring använde jag på bröllopsdagen, och sedan har jag kanske använt den vid 4 tillfällen efter bröllopet (drygt 2år sedan) och det var absolut ingen dyrgrip, men nog skulle jag bli väldigt ledsen om jag tappade den ändå.

    Och som ThereseV skriver, om det värsta var att ringen tappades bort, så betyder det nog ändå att TS är ledsen över det. Då är det kanske inte bara att ersätta. Och det är inget fel med att hon sörjer att ringen kom bort. Om hon skulle ersätta den, så betyder ju inte det automatiskt att hon kommer sluta sörja att hon tappade ringen som användes vig vigseln.
  • Äldre 29 Oct 12:00
    #16

    Det är dock skitsamma egentligen vad vi här på BT tror, tycker och tänker kring TS och hennes ring. Är hon ledsen över att ha tappat den, så är hon ledsen över det. Det får hon vara. Vill hon ersätta den, så gör hon det. Oavsett vad vi tycker och tänker. Vill hon inte ersätta den, så behöver hon inte. Vill hon leta efter sin ring, så är det ju toppen att hon gör det.

    Oavsett hur TS väljer att göra, så hoppas jag bara att hon hittar ett sätt som för henne känns bra, så att hon kan gå vidare och inte känna att det här kommer ta upp all för stor plats i hennes tankar.


Svar på tråden Misslyckat bröllop