• Äldre 2 Dec 09:19
    15854 visningar
    84 svar
    84
    15854

    Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014

    Det här verkar vara en tråd för mig. Vi kommer att gifta oss under 21 juni och jag vill gå ner i vikt innan dess. Som trådstartaren säger är inte jag heller ute efter att banta utan att faktiskt gå ner i vikt, hålla den och tajta till kroppen. Skulle även jag vilja gå ner ungefär 10 kg. Så det är bara att jobba på. Lite svårt att hålla uppe gnistan när jag ska göra det på egenhand. Typ åka och träna själv blir rätt trist efter ett tag. Så jag behöver pepp från andra och känna att jag får peppa någon annan... kämpa tillsammans.

  • Äldre 2 Dec 09:20
    #71

    Jag börjar idag. Tror ni att det är realistiskt?

  • Äldre 3 Dec 08:33
    #73

    Är det någon annan här som använder sig av matdagboken?

    Jag har använt mig av den lite nu och då under de senaste tre åren och har gått ner hyfsat med vikt bara genom att få bättre koll på vad jag stoppar i mig. Att jag behöver få i mig mer proteiner och mindre fetter och kolhydrater bla. men något jag slås av är att jag har hur svårt som helst att få i mig tillräckligt med kalorier varje dag... Jag kommer verkligen inte upp i det rekommenderade antalet kalorier de dagar när jag tränar. Jag har reflekterat över att det kanske är därför som jag har svårt att gå ner i vikt. Kroppen kanske tror att jag svälter mig själv och lagrar därför på sig de dagar när jag inte tränar för att den tänker typ jamen det kan vara bra när tiderna blir snålare *skratt* kan det vara så? Sedan måttade jag och insåg att jag hade förlorat 4cm runt midjan och 4cm runt stussen sedan förra varvet när jag vägde jämförbart... Innebär det att jag har fått mer musklar och förlorat fett? Gör jag rätt fast vågen visar att jag väger "mer" om ni förstår hur jag menar?

    Hur tänker ni kring det här? Tänker och resonerar jag rätt?

  • Äldre 3 Dec 17:35
    #75
    Lavin skrev 2013-12-03 08:53:20 följande:
    Hur länge sedan var "förra varvet"? :) efter det du beskriver så låter det som att det är musklerna som tar fettets plats. Muskler väger mer än fett i samma volym. När man tränar styrka under en längre tid så är vågen inget man borde fokusera på egentligen. Om det syns på måttbandet så gör du rätt :) Riktigt roligt att höra att det går åt rätt håll för alla!
    Jag vägde ungefär lika mycket för exakt ett år sedan, men sedan dess har cm trillat av... men jag väger lika mycket och ration dvs förhållandet mellan midja och höft är den samma.
Svar på tråden Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014