• Äldre 21 Oct 08:14
    15742 visningar
    84 svar
    84
    15742

    Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014

    sofiecallmer skrev 2013-10-20 21:39:11 följande:
    Hejsan alla!

    Ska i å för sig gifta mig i maj men ville bara tipsa om 5:2 dieten.
    äta vanligt (men nyttigt) 5 dagar i veckan å sen 2 dagar i veckan där man äter endat 500kcal (ej 2dagar i rad och de behöver inte vara samma dagar varje vecka)
    De dagar jag "fastar" äter jag då ng frukt ng gång mellan 10-12 å sen äter jag en god sallad å en stekt kycklingfile till kvällsmat. De dagarna man fastar behöver man inte motionera något värst.
    Jag har hållt på med Viktklubbs koncept (räkna kalorier) komboinerat med 5;2 dieten i ca 1½månad och har nu förlorat 7kg.

    Önskar alla lycka till!

    Jag gifer mig i juni, det bästa är ju att mn börjar i tid så man inte stressar kroppen! :)


    Ska köra 5:2 framöver, är en LCHF-anhängare och tänkte kombinera dessa två.


     


    Nu fulkör jag med pulver då jag vill gå ner de 5 sista. :) Eller ja, kanske 6 sista efter senaste dagarna vakande på sjukhus med " jag äter det som erbjuds".

  • Äldre 24 Oct 08:41
    #28

    Jag kör mkt friskis och det fungerar jättebra. Har blivit riktig stark i rygg och bål och det är bland annat mitt mål för en snyggare hållning på den stora dagen. Vikten har gåttn er med och nu hoppas jag bara på att kunna tajta till låren så man inte behöver stå där och se ut som ja, vet inte vad.


     


    Kör pulver med och det går ganska bra. :) Har ca 5 kilo kvar, sen är jag nöjd. :)

  • Äldre 25 Oct 20:40
    #35

    Jag tycker inte det smakar direkt illa, men inte någon delikatess precis att ta pulver. Jag äter Allevo. Hallon/banan till frulle, sen broccollisoppa som inte smakar så mkt till lunch och sen hallonsmaken till mellanmål och sen potatissoppan till kvällsmat och sist hallonen igen. Nu skriver jag på ipaden så allt blir en klump, sorry. När jag åt en annan gång tog jag Naturdiets chokladpulver, kan inte äta nutrilett, jag dricker med sugrör då, det fungerar, och riktigt kallt vatten. Idag har jag ätit vanligt, känns okej, i morgon fortsätter ren kur. :)

  • Äldre 30 Oct 12:25
    #46

    Här en tränings"ledare", testa på simning kanske? Skonsamt men ger mycket. :) Och hur skönt är det inte att ligga i bastun efteråt som lite belöning? :)

  • Äldre 13 Nov 11:16
    #63
    snartfrueriksson88 skrev 2013-11-09 19:32:35 följande:
    Tränar ni något? Jag har endast gått promenader med hundarna men tyvärr kan jag inte gå som tidigare pga skada på ena hunden :( suck!!

    Jag tränar två gånger i veckan och då är det jympa på friskis! Är verkligen bra och varierad träning eftersom man har uppvärmning, kondition och två styrkeblock med mkt armhävningar, sit ups m.m och sen ytterligar en konditionsdelinnan nedvarvning och stretching.


    Sedan försöker jag gå på spinning i bland.


     


    Men i januari skall jag gå på tre spikade pass i veckan plus morgonyoga. :)

Svar på tråden Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014