• Äldre 20 Oct 21:28
    15739 visningar
    84 svar
    84
    15739

    Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014

    Jag börjar också hänga här om det är okej :)


    Jag var igår och provade bröllopsklänningar för första gången och fick sån ångest, jag fick på mig strl 40 klänningarna men ryggfettet var ju inte så snyggt när det stack ut ;P Dessutom var typ alla andra brudar som provade klänningar strl 36 så jag kände mig som en valross...


    Målet är att ha gått ner minst 12 kg till bröllopet (vägde 68 kg för två år sen och trivdes med den vikten, men skadar inte om det skulle bli mer). Sambon vill också bli av med lite trivselkilo och känns bra att båda satsar på ett nyttigt liv nu då det blir mycket enklare!


    Jag är inte speciellt förtjust i godis, läsk och sötsaker men ÄLSKAR mat och kan utan problem äta tre stora portioner vid middag. Så min tanke är att hålla mig till en portion när vi äter och allmänt skära ner på kolhydráter som vitt bröd, socker och pasta. Samt träna minst tre gånger i veckan (Friskis eller pilates) och gärna gå prowerwalks tre gånger i veckan.


     

  • Äldre 25 Oct 10:23
    #30

    Jag kör också pulver (frukost och lunch, vill äta middag med min m2b) och jag tycker det går riktigt bra. Äter dock vanligt på helgen fast mindre och inget godis.
    Har också provat lite olika pulver och vissa fick jag tvinga i mig och typ borsta tänderna efter för dem smakade så äckligt och man blev helt "pulvrig" i munnen. Men har Naturdiets nu med chokladsmak (blandar själv) och den är riktigt god! Brukar dessutom vara riktigt billig på Netto så det är plus i kanten ;)

Svar på tråden Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014