• Äldre 19 Oct 15:08
    15736 visningar
    84 svar
    84
    15736

    Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014

    Har sett att det finns en populär tråd redan men känner att jag inte orkar läsa från början så jag startar en ny tråd och hoppas på lite sällskap ;) Mitt mål är att ha gått ner ca 7-8 kg till vårt bröllop den 28/6-14, jag är dock inte ute efter en quickfix utan vill behålla formen även efter bröllopet. Jag vill med andra ord komma igång med träning och att äta nyttigt och varierat. Tänkte börja redan imorgon söndag (har börjat alldeles för många måndagar så nu testar jag ett nytt grepp ;)) någon som vill hänga på??!

  • Svar på tråden Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014
  • Äldre 19 Oct 19:53
    #5

    Oj, vad roligt att ni hittat hit!!! Välkomna alla tre :) Jag har nog också tänkt att gå tillbaka till att äta GI och core är super men jag har jobbat alldeles för mycket det senaste året så träningen har legat nere tyvärr.... Ska ta tag i det nu och speciellt mina powerwalks som jag tidigare älskat men som jag inte orkat gett mig ut på då jag kommit hem efter en låååång arbetsdag. Ska kombinera dessa pw med styrketräning och core-pass och gärna ett step-pass då jag tyckte det är skoj. Jag kommer lägga ut min startvikt och ev några mått imorgon för att känna lite extra press att prestera bra ;)

  • Äldre 19 Oct 19:55
    #6

    Godis ja.... Ligger hemma med förkylning, värk i kroppen och som en extra bonus mensvärk så idag har jag levt på godis och dessutom lyckats klämma i mig en pizza! Men jag börjar ju först imorgon ;)

  • Äldre 19 Oct 19:58
    #7

    Itsnattis: klart vi ska, vi har ju världens bästa motivation, bröllopet!

  • Äldre 19 Oct 20:05
    #9

    Haha.... Vi är modiga, det gillar jag ;) Ska vänta med träningen tills jag är frisk. Har dessutom en inflammation i höften så fokus just nu får bli maten och framförallt begränsa godsintaget till en dag i veckan och helst låta bli helt kanske.... Måste också dra ned på övriga kolhydrater. Min sambo måste ner i vikt inför en tävling så det gör ju att jag måste tänka nyttigt så det underlättar ju lite ett tag framöver :)

  • Äldre 19 Oct 20:14
    #11

    Välkommen hit Ehp! Måndag är alltid en bra dag, jag har börjat massor av måndagar ;) Har du någon plan? :)

  • Äldre 19 Oct 21:03
    #14

    Välkommen Betty84! Jag är i stort behov av störtning ;)

  • Äldre 19 Oct 21:05
    #15

    Ser att vi har ännu en modig tjej i Ehp, heja oss! ;)

  • Äldre 19 Oct 21:08
    #16

    Är förresten också beroende av Coca cola men har dragit ner rejält då min sambo ogillar mitt lilla "missbruk". Dricker zero på lördagarna... och på fredagarna ibland om jag ska vara helt ärlig ;)

  • Äldre 20 Oct 20:14
    #19

    Välkommen hit Milli! Jag vet vad du menar... Vill inte heller ha en massa meck. Vi kommer dock att dra in på kolhydraterna här hemma, har ätit alldeles för mycket av den varan ett tag nu. Att dra ner på kolhydraterna är inte jättejobbigt. Idag åt vi tex kalvfärsbiffar med kantarellsås och blomkålsmos, mycket mumsigt och minimalt med kolhydrater. :)

  • Äldre 22 Oct 07:32
    #26

    Välkomna sofiecallmer & Power of love! Hinner bara välkomna er just nu då jag är påväg till jobbet :) Återkommer till tråden senare idag/ikväll. Ha en bra dag alla! :)

  • Äldre 27 Oct 15:23
    #38

    Hej alla och välkomna ni som är nya! Har gått relativt bra denna veckan men igår blev det kalas med god mat, dessert och alkoholhaltiga drycker så vågen står på typ +/-0 men det är bättre än att ha gått upp så jag tänker inte deppa ihop, vi hade jäkligt kul! Och dessutom hade vi sprungit ett 5 km långt lopp innan vi firade, så lite duktiga var vi ;)

  • Äldre 27 Oct 18:15
    #40

    Oj, vilket härligt resultat! Grattis!!! Jag ska verkligen ta tag i det här på riktigt snart men fyller 40 i veckan och har en massa kalasande att se fram emot men efter det DÅ jäklar! ;)

  • Äldre 1 Nov 23:22
    #48

    Fyllde 40 igår och har förutom gårdagens firande även kalas imorgon och nästa lördag så det går väl sådär just nu men sen så.... Fick en resa av min blivande i present så det är ju lite motiverande att man ska dra på sig en bikini om mindre än två månader ;)

  • Äldre 4 Nov 16:02
    #57

    Tack Power of love! Bra kämpat alla som får vågen att röra sig nedåt ;)

  • Äldre 20 Nov 22:03
    #66

    Kul med så mycket aktivitet här inne. Har än så länge haft svårt att ta tag i vikten och beundrar er alla som kämpar på men denna vecka har det gått lite bättre så nu jäklar ska jag se till att skärpa mig ;)

  • Äldre 29 Nov 20:42
    #69

    Välkommen Jennie1414! Lite kul att läsa att vi inte bara gifter oss samma dag utan att vi också väger lika mycket just nu, jag ska dock ner 7-8kg men har också fokus på att tighta till mig. Vill känna igen mig själv på bröllopet och det gör jag inte just nu... Lycka till :)

Svar på tråden Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014