• Äldre 19 Oct 22:18
    15744 visningar
    84 svar
    84
    15744

    Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014

    Hänger mig på här jag med :) Ska också gifta mig 14/6 så några här känner jag ju igen från junitråden Jag har också några gravidkilon kvar som jag gärna vill bli av med innan bröllopet, har tränat hemma 2-3 dagar i veckan i några månader men ännu inte märkt något resultat, möjligtvis ett kilo. Men man kanske bygger upp kroppen först så de tar ett tag innan man minskar? Vill tillbaks till startvikten jag hade innan jag blev gravid vilket var 55kg så jag har 10kg kvar för att nå dit... Fattar inte varför de ska vara så svårt att bli av med dom efter andra barnet när jag blev av med alla kilon på 5 månader med första..

    Har ni något gott nyttigt recept att dela med er av? Jag har inte ändrat kostvanor och orkar inte tänka på kolhydrater,kalorier hit och dit utan hoppas att jag ska kunna gå ner ändå bara jag tänker på vad jag äter, tex bara äta godis och dricka (dricker knappt dricka längre) på helger, utemat max en dag i veckan men helst inte de en gång osv .. 

  • Äldre 25 Oct 19:00
    #32
    Betty84 skrev 2013-10-25 11:14:19 följande:
    Hej alla.

    Tänkte uppdatera om hur det går för min del. Sen jag började har jag gått fr 99 till 95,5 som vågen visade idag.
    Det hade nog gått bättre om jag hade låtit bli att fuska vissa dagar (kolhydrater, pizza, ostbågar och glass bl.a.).
    Sen har träningen blivit lidande pga att jag jobbat rätt mycket denna månaden.
    Men jag är rätt nöjd.
    Har 15,5 kg att gå ner innan bröllopet, det är målet.
    Min klänning levereras i feb/mars och innan dess vill jag åtminstone komma ner till under 90!
    Hur går viktresan för er? Märkt någon skillnad på vågen/kläderna? 
    Men de är ju en jättebra början :) Jag tycker jag tränar och tränar men inget händer, har känt mig smalare och piggare men vågen har inte visat något men så vägde jag mig idag (var ett tag sen jag gjorde de) och har iaf gått ner 2 :) Wihuuu! Dock har jag varit superförskyld hela veckan och inte haft någon röst så har inte tränat alls.. Får köra hårdare nästa vecka i stället.. Men jag äter ju typ normalt då.. :)
Svar på tråden Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014