• Ehp
    Äldre 19 Oct 20:05
    15889 visningar
    84 svar
    84
    15889

    Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014

    Jag hänger också på här, behöver egentligen inte går ner så mycket i vikt(men hade inte gjort något om jag tappat 5 kg) men efter en graviditet vill jag gärna få tillbaka formen jag hade innan :)
    Men då vi ska ha kalas imorgon så börjar jag på måndag :)
    Gifter oss 13/6-14..

  • Ehp
    Äldre 19 Oct 20:40
    #12

    Nja, har väl ingen direkt plan, men ska sluta helt med cola(är på gränsen till beroende) och börja äta lite bättre mat. Sen ska jag börja springa med hunden, och träna på gym :)
    Har funderat på viktväktarna, min lillasyster gick ner 20 kg med hjälp av de, men vet inte än..
    Kommer också lägga ut vikt och mått på måndag, och bara hoppas på att jag lyckas minska nåt av de iallafall, ska ta bilder efterhand också(men de lägger jag nog inte ut här):)

  • Ehp
    Äldre 25 Oct 19:14
    #33
    Milli skrev 2013-10-25 19:00:43 följande:
    Men de är ju en jättebra början :) Jag tycker jag tränar och tränar men inget händer, har känt mig smalare och piggare men vågen har inte visat något men så vägde jag mig idag (var ett tag sen jag gjorde de) och har iaf gått ner 2 :) Wihuuu! Dock har jag varit superförskyld hela veckan och inte haft någon röst så har inte tränat alls.. Får köra hårdare nästa vecka i stället.. Men jag äter ju typ normalt då.. :)
    Jag har också tränat hur mycket som helst(känns de som) utan att vågen rört sig, men har känt mig smalare och har ett par jeans som har blivit för stora så nu har jag börjat mäta mig istället.
    Började med det i måndes så får se om det blivit nån skillnad på måndag :) 
Svar på tråden Gå ner i vikt till bröllopet i juni 2014