• Äldre 28 Jul 21:56
    44679 visningar
    204 svar
    204
    44679

    16 augusti 2014 !

    hej på er alla glada brudar.

    jag hoppar in här. bättre sent än aldrig Gifter oss den 16 Augusti på västkusten på en liten ö i skärgården. vigseln hålls utomhus (hoppas jag och festen på ett hotell som ligger precis bredvid.

    Vi har allting färdigt... Tror jag.. skall gå på min sista prövning på Fredag och då är min klänning antagligen klar. vi skall träffa floristen på Måndag och gå igenom dom sista detaljerna och sedan är det bara små pill kvar.

    tänkte bara dela med mig av min erfarenhet med klänning som sitter lite för tight. exakt samma sak hände mig när jag var tärna.... jag köpte faktist typ någon spanx liknande sak på twilfit. fick hjälp av personalen för jag ville inte ha något som var för tjockt eller obekvämt osv och det funkade jätte bra på mig. jag kunde knappt knäppa upp klänningen innan jag fick på mig spanx kjolen eller vad man nu skall kalla det :-P

    Så gå dit och testa och se om du hittar något som kanske kan funka för dig?

    :)

  • Äldre 30 Jul 21:26
    kärleken skrev 2014-07-29 10:57:55 följande:
    Härligt! Vi har också börjat med placeringskorten och bordsnamnen till borden. Så roligt att allt börjar bli klart. Men det känns som om jag kommer på mer och mer saker hela tiden. Vi som ska gifta oss i en annan stad och åka dit (35mil) en vecka innan - tänk om vi glömmer något... :) 
    Ni som har restaurang/helhetslösning. Ska ni träffa dem nu när det närmar sig eller nöjer ni er med mail och telefon? Brukar man träffas några dagar innan för att stämma av...? Skulle kanske kännas skönt..
    hej! Åh jag undrar samma sak. Det verkar som om dom flesta sköter kommunikation med restaurang eller hotell via mail. Så ser det ut i vårat fall. men jag tycker att det hade varit skönt om man fick träffas typ nu så att man kunde blåsa ut dom sista frågorna eller funderingarna man har. vi gifter oss också i en annan stad än den vi bor. inte riktigt 35 mil men 15 mil. Tillräckligt långt bort för att det skall bli jobbigt om man glömmer något. :D
  • Äldre 30 Jul 21:28

    Hur gör ni natten innan? sover ni hemma? tillsammans? isär? berätta! :)

    Är det någon som har haft sin hippa ännu? Jag har en konstig magkänsla av att någonting sker till helgen... Alla är så mystiska kring mig just nu... Vi får se :)

  • Äldre 3 Aug 11:16

    Halloj alla brudar.

    Det blev möhippa igår!

    Dagen började med att jag skulle träffa min tärna. Vi skulle gå på stan och äta lunch med varandra hade vi kommit överens om. Så vi träffades och åt och jag började tänka att ja men det är nog inte denna Lördagen som möhippan är. Men så gick vi in i en affär och skulle kolla på klänningar. Där står butiksbiträdet och ger mig en klänning som jag skulle ha på mig...

    sen gick vi till en vinbar och där kommer servitörerna fram och börjar smycka mig med bla en rosa tiara.

    sedan blev jag kidnappad till en salong där mina andra kompisar stod och väntade med champange och jordgubbar. Vi hade en liten photo session och jag fick mina naglar fixade.

    sedan åkte vi till en restaurang och åt mat och efter det så tog dom mig hem där dom hade ordnat med jätte fest åt mig. min sambo hade hjälpt dom fixa allting hemma. dom delade ut massa roliga presenter och festen inledes med en film som min kompis hade gjort där min sambo höll ett tal för mig om oss två.. så där började jag lipa som ett barn för att det var så gulligt. heheh sedan festade vi natten lång.

    Jag är så otroligt tacksam över den dagen. kunde inte bett om en bättre dag med mina vänner. helt fantastiskt!

    Hoppas ni har en fin Söndag :)

  • Äldre 5 Aug 19:58

    Härligt. Vilka fina hippor alla fick. Igår var vi och pratade med floristen om dom sist detaljerna. nu är det också spikat. skall hämta min klänning på torsdag förhoppningsvis. sedan så tror jag att vi har kvar: skriva ut bordsplaceringsbilden, vigselprogram, en sista check med DJ och bekräfta allting med hotellet :) det skall göras denna veckan. vill ha så lite som möjligt att göra nästa vecka :)

    11 DAGAR KVAR!! Kan ni fatta??:D

  • Äldre 5 Aug 19:58

    Härligt. Vilka fina hippor alla fick. Igår var vi och pratade med floristen om dom sist detaljerna. nu är det också spikat. skall hämta min klänning på torsdag förhoppningsvis. sedan så tror jag att vi har kvar: skriva ut bordsplaceringsbilden, vigselprogram, en sista check med DJ och bekräfta allting med hotellet :) det skall göras denna veckan. vill ha så lite som möjligt att göra nästa vecka :)

    11 DAGAR KVAR!! Kan ni fatta??:D

  • Äldre 6 Aug 11:49

    tråkigt med vädret :( men fokusera inte på det. ingenting som man kan påverka. hos oss kan man inte dra en logisk slutsats om vart vädret är påväg... någonsin... västkusten vettu! :)

    synd med din pojkvän. har du pratat med honom om det? han kanske känner sig stressad också men har ett annat sätt att visa det på? min bästa kompis kille när dom gifte sig kände sig väldigt stressad så han lixom bara la av med allting en stund XD han kom dock på andra tanker efter några dagar

    Det löser sig! :)

  • Äldre 9 Aug 15:05

    jag var helt inställd på att allting skulle vara färdigt så att vi bara kan njuta veckan innan. Icke!! hehe Vi skall göra färdigt vigselprogrammen, stämma av med restaurangen och tårtmakaren angående allergier, special kost etc. vi måste förbi floristen och släppa av ett gäng utomhuskrukor som skall användas vid vigseln.

    Tror att SMHI har ändrat sig 40 gånger ang vädret så nu har jag gett upp... Vi är nu utrustade för det bästa samt det värsta.

    Fick hem klänningen i Torsdags... Kämpar så hårt för att inte gå och pilla på den heheh :D

    Idag haffade dom min sambo för svensexa :)

    1 vecka kvar.... Har inte alls varit nervös hittils men nu pirrar det riktigt bra i magen! :D

Svar på tråden 16 augusti 2014 !