• Äldre 14 Oct 13:32
    44717 visningar
    204 svar
    204
    44717

    16 augusti 2014 !

    Hejsan alla!

    Vi har med 16/8 2014 :)
    Har än så länge bokat kyrka, lokal, frisör och en del av blommorna.
    Har även tittat ut min vigselring och ska på lördag prova burdklänning för första gången :D

    För oss har tiden gått fort sedan vi bestämde datum, jag tycker tiden rinner iväg och nu är det bara 10 månader kvar. 
    Lite pyssel har jag gjort så som pompoms och ljuslyktor än så länge :)

     

  • Äldre 18 Nov 08:38
    #54

    Hejsan alla Brudar!


    Var ett tag sen jag skrev här men håller koll på alla er andra Var i helgen och gjorde ett sita försök att prova ut en brudklänning. När jag till slut trodde det var omöjligt gick jag och min syster in i en liten butik som vi hade tänkt hoppa över pga mitt dåliga humör av att jag inte hittat något. Väl där inne hittar jag en klänning i stolek 34 (har 36-38) men tänkte att jag kan ju prova även om jag inte får upp dragkjedjan. Men väl på utan BH så var det bara att dra upp dock lite tajt så om jag inte går ner i vikt ska den sys ut 1-1,5 cm så det inte bli några veck. MEN vilken kännsla att få på sig SIN klänning <3 Helt nyinkommen så köpte den på plats så nu hänger den hemma så fint i garderoben i sin klädpåse. Tror inte bilderna kommer upp riktigt men får försöka hemma ikväll på datorn hemma.


    Har ni några tips på sidor där man kan hitta söta skor med max 8 cm klack? gärna inte mindre heller xD

  • Äldre 18 Nov 09:18
    #56
    kärleken skrev 2013-11-18 09:06:05 följande:

    SofieCB: Va roligt! Skulle vara kul att se bild!


     


    I helgen var jag också och provade klänning för FÖRSTA gången! Hittade många fina och en-två som jag verkligen fastnade för! De kostade 9500kr så jag ska försöka hitta liknande billigare. Men är rädd att kvaliteten på tygerna kommer betyda mycket.


    Det är en kjoli chiffong med en "underkjol" i siden som gör att det hänger och lägger sig sååå fint! Och sen är spetsen så där mjuk och inte alls glittring/blank (vill ha matt spets). Tänk om jag beställer fråne n kinasidan och så blir spetsen blank/glitter och kjolen klibbar sig fast mellan bena?!


     


    Min var inom min budget och hon i butiken sa att när hon är på mässor för att beställa in klänningar kollar hon noga in kvaliten och hur välsydda de är ist för märken. Så min klänning kommer från Irland :) Den ena butiken jag var i hade också en jätte fin klänning men det var inte jag, den jag hittade var lite mer livlig och inte så snäll men ändå romantisk i mitt tycke.  att jag får en figur i den som jag tycker om :)
    Men ut och prova prova prova så hittar man en sen som man inte kan glömma och allt annat bleknar när man gämför. :) ska försöka lägga upp bilder med en annan webbläsare :)
  • Äldre 18 Nov 09:21
    #57

    Det gick :D Dock gör den sig inte rättvis på bild tycker jag :/ vecket i ryggen försvinner om jag går ner lite i vikt eller sys den ut minimalt :)



  • Äldre 19 Nov 13:29
    #59
    Anette86 skrev 2013-11-19 13:06:03 följande:
    GUD VILKEN SNYGG!! Var är den köpt och hur mycket kostade den? ;)
    Den köpte jag på Drezza i växjö :) hon hade inte så mycket klänningar men det räckte för att hitta denna :) Kostade BARA  4589:- En bit under min burget med det är bara bra :)
  • Äldre 21 Nov 11:58
    #63
    Anette86 skrev 2013-11-20 21:03:29 följande:
    typiskt att den inte var köpt i sthlm ;) du borde vara riktigt nöjd! jag ska snart göra ett ryck och kolla lite klänningar, hoppas att jag hittar något liknande :D
    Ja det är ju en liten bit att åka kanske ;) och jag köpte den hon precis hade fått in till butiken. Det var så häftigt när man insåg att det var den klänningen man skulle ha :D Jag hade nästan gätt upp hoppet om att hitta något alls och så fanns den där.  Inte ens i närheten av vad jag hade tänkt mig i huvudet :) 
Svar på tråden 16 augusti 2014 !