• Äldre 19 Oct 21:26
    11213 visningar
    26 svar
    26
    11213

    Blekingebrud 2014

    I Karlskrona finns en butik med bröllopsklänningar, qarma har jag för mig att den heter och ligger på Hantverkaregatan :)

  • Äldre 19 Oct 22:00
    #4

    Jag vet faktiskt inte men jag tror de har de mesta:) vet att de har en hemsida så googla på qarma karlskrona så kan du spana in deras utbud där ;)

  • Äldre 22 Oct 14:45
    #6
    sifii skrev 2013-10-21 12:40:22 följande:

    Hej, vad kul att några fler har hittat hit! :)


    Jag har precis flyttat till jämshög, är från Karlshamn från början, ni då?


     


     


    Är från Karlskrona o ska gifta mig 26 juli 2014 :)
    När ska ni gifta er?
  • Äldre 14 Nov 15:45
    #13

    Det vi har klart är Lösen kyrka (strax utanför karlskrona). Sen funderar vi på lokal fortfarande, tänkte vara i en hembygdsgård i Lösen men det finns det bara plats för 60 och vi ska bjuda 60 så jag är lite rädd att det ska bli för trångt..
    Hur långt innan har ni tänkt skicka ut era inbjudningar?

  • Äldre 25 Feb 22:24
    #17

    Vi kunde inte hålla oss så våra inbjudningar är redan skickade, tänkte även att det blir lättare för gästerna att lägga in om semester :) vi har även hittat en ny lokal som rymmer ca 200 för våra 70 gäster (som från början endast skulle vara 60;)). Tid hos frissan är också bokat :) Ska ni ha ngra tärnor och isf var har ni köpt klänningar? :)

  • Äldre 26 Feb 09:20
    #19

    Vi beställde våra inbjudningskort från optimalprint, dem blev riktigt bra plus att det var snabb frakt :) så in där och spana lite :P Angående frissan o det så väljer jag att fixa både hår och make-up hos frisören, jag är inte den som brukar fixart så mycket så tänkte bäst att passa på ;) Klänningar till tärnorna har vi tänkt blåa. Mina tärnor ska köpa sina klänningar själva då vi inte har råd att köpa och ge bort.. Så det är svårt, mina tre tärnor har alla olika kroppsform så det gäller att hitta ngn modell som passar alla som de även kan använda "privat" sen.. Räcker egentligen att det är samma färg men jag tkr det är svårt att hitta ngn sida som har olika modeller fast samma färg.. Marskalkerna ska ha kostym o sen antigen blå fluga eller slips vi har inte bestämt riktigt ännu ;) Jag tkr det låter jättefint med vita klänningar o sen lila band till det! :D

  • Äldre 26 Feb 11:20
    #21

    Ja jag håller verkligen med dig om att det är en djungel! Jag ska snart boka in min provuppsättning och provsminkning, så priset beror ju lite på vad jag bestämmer mig för.. Med tanke på eventuellt löshår med mera :) Sen har jag turen att min mamma har lovat att betala hår och smink.. Angående budget så har vi märkt att det är svårt att sätta en summa, då allt ändrar sig konstant.. Vi fick tex byta lokal pga att det blev för trångt och då leta ett en ny större som även var handikappanpassad så priset steg en del om man jämför med vad vi skulle betalt för de första lokalen.. Men vi har väl satt runt 30-40 000, dock är vi inte så bra på att följa budgeten men vi försöker precis som ni hålla nere kostnaderna på allt :) Försöker även handla saker efter han så det inte blir en stor klumpsumma, känns genast som man får betala mer då, även att summan till slut blir densamma ;)

Svar på tråden Blekingebrud 2014