• Äldre 26 Aug 21:52
    16975 visningar
    47 svar
    47
    16975

    Skånebröllop 2015?

    Vi ska gifta oss 4 juli utanför Malmö. Kvarndala Hembygdsgård rekommenderas till de som vill vara nära Malmö (typ ett par min från centralen), ha en lantlig omgivning och ha lokalen fredag till söndag (men bara fram till 10.00) för en billig peng- 4500! (6000 inklusive 1500 handpenning man får tillbaka om städning och så är ok) i Min sambo hittade dem av en slump! Vi är jättenöjda!

    Vi har hitills bokat lokal, tillfrågat toast-par, hittat en cateringfirma (vegomat), köpt kostym och fluga till min sambo, och nu håller vi tummarna att vi får den vigselförättare vi vill ha, en vän till mig har tidigare funderat på att bli VF och nu ska hon ansökan. Vet att det är svårt att bli det nuförtiden, men håller tummarna för att det går igenom- hon är väldigt härlig så hoppas både vi och andra kan få bli vigda av henne! :)

    Vad fixar ni först? Jag vill boka allt NU, men kanske bra att leta runt lite innan man bestämmer sig.

  • Äldre 26 Aug 22:05
    #33

    Kvarndala har förresten plats för 100 pers och stolar, bord (enkla uppfällbara avlånga, man får ta med egna dukar) och i hyran ingår (enklet vitt) porslin och glas och bestick till hundra personer. Man får ta med egen mat och dryck :)

    Sorry att jag spammar om dem (skrivit om dem i andra trådar också) men vi har tittat runt och vi tycker det har varit sviiinsvårt att hitta lokaler som man kan ta sig till med kollektivttrafik (5 min att gå från busshållplatsen och den går frampå natten in mot Malmö C) som har plats för hundra pers, med grönt utanför (viktigt för min sambo) och som man kan ta med egen mat på- och som typ inte kostar 15.000!

    Vill bara dela med mig :), det är inte "lyxigt" utan snarare mysigt. Vill man ha ett avslappnat bröllop som är ganska enkelt men fint och lite romantiskt tycker jag man absolut ska överväga att göra ett besök hos dem!  

  • Äldre 13 Dec 20:15
    #45

    Nu har vi bokat lokal, catering, köpt kavaj åt min sambo, beställt skor åt mig, bokat in fotograf (till vår egen förvåning) och bokat in hår och smink (sminkar mig bara med mascara till vardags- men syrrra propsade på att sminkas SKULLE det denna dagen) till mig.

    4 juli blir det. 


    Hur går det i er planering?

Svar på tråden Skånebröllop 2015?