• Äldre 7 Sep 18:45
    17106 visningar
    47 svar
    47
    17106

    Skånebröllop 2015?

    SofieFii skrev 2014-08-20 19:28:20 följande:

    Hej hej! 

    Vi bor i Lund, men hade kunnat tänka oss praktiskt taget var som helst i Skåne, så länge det fanns hyfsat billigt boende i närheten, vill ju inte ruinera våra gäster. ;)

    Vi har tänkt oss en utevigsel, lite smånervöst med tanke på det svenska vädret, men vi hoppas på en fin sensommar dag. Sen blir det fotografering för oss och lekar för gästerna innan middagen drar igång. 

    Förhoppningsvis kan man hitta ett ställe där man dessutom själv får ta med mat och dryck och hålla på halva natten! Kommer väl aldrig vilja att kvällen tar slut!

    I övrigt har jag hur mycket idéer som helst, Pinterest är min bästa vän där jag hittar all möjlig inspiration. Har ni inte varit inne där, då rekommenderar jag er det starkt!

    Vad långt du hade kommit jämfört med mig, jag vågar inte ens fundera på att boka något förens bröllopslokal är bokad, så jag kommer väl få stressa ihjäl mig när det väl är gjort. Tur jag är student och har mycket tid över. ;)


    Vad roligt! Det hade kunnat varit jag som skrivit detta. Jag är också från Lund och vill ha bröllop någonstans i Skåne med utevigsel och, ja allt som du skrivit stämmer in exakt. Letar lokal för fullt men hittar ingen ultimat :( Hur har det gått för dig? Känns som vi är sent ute och jag börjar få lite panik av detta haha. 
Svar på tråden Skånebröllop 2015?