• Äldre 19 May 14:39
    15839 visningar
    25 svar
    25
    15839

    Fler med att ha "the love of your life" från ett annat land? (Min sambo är Australiensare)

    Jag och min sambo träffade varandra när jag bodde i USA. Han kommer från Mississippi.

    Vi var båda och backpackade ensamma i Hawaii och träffades på en hostel BBQ. Vi höll ihop resten av resan, Hawaii hade nog aldrig kunnat bli så magiskt, för två personer som åkte dit ensamma och ramlade på varandra på det viset! :D Vi bodde i jungeln, badade under vattenfall och simmade med vilda sköldpaddor och delfiner! 

    Tiden gick, visum tog slut och nya lösningar var tvugna att hittas. Och till slut så! Han fick ett erbjudande att flytta från USA till England med sitt företag så då hade vi distans mellan Sverige och England medan jag pluggade. Fast vad kul är distans på en skala mellan 1-10 egentligen tänkte vi? Det är bara spännande i början ;) Så nu har han flyttat till Sverige för vår skull :)

    Nu njuter vi av alla bloopers som hör till internationell förhållanden. Någon annans älskling som trodde att pantmaskinen skulle äta upp honom när han stack in första burken?! :'D Om jag ändå bara hade det på film!! Haha!

    Nu går jag i väntans tider (dom är såklart konservativa i södern!) på frågan om vårt happily ever after som redan börjat! Samtidigt som vi planerar en hel framtid med familj, vart vi ska bo och allt som hör till.


    Om det finns någon mer här inne som pratar med sin älskade om att flytta tillbaka till USA får ni gärna skicka ett mail till mig här. Det är så mycket att tänka på, så många frågor.. Skulle va skönt o prata av sig med ett annat par i samma situation. Mina andra vänner "har sitt på de torra" för deras män bor ju redan här och har inte rötter någon annanstans, jag känner att dom förstår - men ändå inte!

Svar på tråden Fler med att ha "the love of your life" från ett annat land? (Min sambo är Australiensare)