• Äldre 20 Jan 14:09
    15696 visningar
    25 svar
    25
    15696

    Fler med att ha "the love of your life" från ett annat land? (Min sambo är Australiensare)

    Jag är gift med en kanadensare, R. Vi träffades online över Xbox Live för nästan exakt 3 år sedan och blev direkt bästa vänner. Vi höll ständig kontakt och pratade med varandra så ofta vi bara kunde på MSN och Xbox. Tidsskillnaden (6 timmar) gjorde det lite komplicerat, och jag brukade stanna uppe extra sent och gå upp extra tidigt för att få lite extra tid med honom.


    När vi träffades var jag redan i ett förhållande, men med tiden kom jag och R varandra närmare och efter 6 månader insåg vi båda att det var mer än bara vänskap, så jag flyttade tillbaka hem och vi inledde ett förhållande, det var i juli 2011. Efter 1½ månad åkte jag och hälsade på honom precis utanför Toronto i en vecka. Det var rätt självklart att vi var perfekta för varandra, och jag hälsade sedan på två gånger efter det, december 2011 och augusti 2012, sedan hälsade han på i december 2012. Vi började även då planera för ett bröllop i augusti 2013, och i samband med det, ungefär 1 månad före bröllopet, fick han uppehållsstillstånd här, så nu bor vi tillsammans i Sverige.


    Det är rätt kul faktiskt, jag har aldrig tidigare kunnat tänka mig att ha ett långdistansförhållande då det verkar vara för jobbigt. Och egentligen var det inget jag planerade, utan det bara hände, vilket jag är glad för. Det var en jobbig resa att komma till det stadie vi är i nu, men om jag kunde göra om det skulle jag inte ändra något.

Svar på tråden Fler med att ha "the love of your life" från ett annat land? (Min sambo är Australiensare)