• Äldre 24 Sep 15:41
    15961 visningar
    60 svar
    60
    15961

    Billigt bröllop=sämre?

    Jag tycker det låter jättemysigt och trevligt. Jag skulle inte ha något alls att invända mot och jag tvivlar på att era gäster kommer ha det. Dom känner väl er? Och vet att ni inte är såna som slår på stort med firanden.

    Kör på som ni tänkt det, som ni vill ha det. Det kommer bli toppen och om det mot all förmodan skulle komma någon gäst med sur min, så är det den personens problem och den personen som förlorar på det. Låt inte det gå ut över er eller dom andra gäster, som mest troligt kommer ha en jättebra dag/kväll.

    Billigt är definitivt inte lika med sämre!


  • Äldre 24 Sep 16:05
    #11

    Buffé/kallskuret är inte "tacky", utan många gånger både väldigt gott och praktiskt. Och personligen är jag rätt nöjd att bli bjuden på mat bara öht, att slippa laga något själv och diska :P

    Som flera redan skrivit, så skit fullständigt i vad folk här på BT tycker och tänker, och fokusera på hur ni tror att majoriteten av era gäster kommer uppleva det och vad dom kommer tycka. Som du skriver, din sambos farmor kanske inte kommer tycka att ni valt världens bästa upplägg, men det är i princip alltid helt omöjligt att vara precis alla till lags.

    Lycka till med allt, ni kommer mest troligt få en toppendag! :)


Svar på tråden Billigt bröllop=sämre?