• Fröken­Mäkelä
    Äldre 11 Sep 23:18
    3908 visningar
    7 svar
    7
    3908

    Godisgris

    Ninjara skrev 2013-09-11 17:56:21 följande:
    Bröllop om 1½ år och jag har runt 30 kg jag behöver gå ner men jag vet inte hur jag ska kunna komma på rätt bana. Det är så himla många dåliga vanor som har lett mig till hur jag ser ut nu så jag vet inte vart jag ska börja för att det ska bli rätt.Ofta så brukar jag orka hålla i den första månaden men sedan blir det alltid jobbstrul, sjukdomar,...alla möjliga väghinder som gör att jag tappar motivationen totalt.Jag äter godis, tänker godis, sover godis. Ibland känner jag mig knäpp  i huvudet som hela tiden är så godissugen.Är det någon fler godisråtta eller någon som är bra på pepp som kan ge mig något tips?



     VILJAN utan den är det inte ens lönt att försöka.
    Massa ursäkter på att man är godisråtta, socker beroende etc är bara massa ursäkter. Vill du gå ner i vikt så klarar du stå över dessa ursäkter om du har viljan.

    Har precis själv gått ner 22kg på 1år.
    Hur då....? Jo den tråkiga vägen. Kost och motion. Tacka nej till 90% av det man bjuds på. Välj dina tillfällen du vill unna dig något gott. Finns massor av godsaker som inte är onyttigt. Väljer man ändå att äta socker så rör dig ännu mer.

    Det går om man bara vill. Lycka till!
Svar på tråden Godisgris