• Äldre 10 Sep 22:29
    134335 visningar
    420 svar
    420
    134335

    Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

    Nej, de passade inte så jättebra ihop kanske... Jag har http://www.albrektsguld.se/page.jsp?node=170&articleNo=0324244&articleNo=&priceRange=&articlesPerStep=8&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E&step=1&productType=1&&attributeType_4=&attributeType_2=446&attributeType_1= som förlovningsring, inte det mest lättmatchade jag hade kunnat välja. Men det lutar åt en solitärring med en liten sten nu, albrekts guld har ju 25% rabatt på allt till medlemmar just nu så vi ska passa på :)

  • Äldre 10 Sep 22:40
    #57

    Jag är verkligen ingen klänningsmänniska - så det blir en vanlig vit klänning för min del och converse till.



    Den hänger här hemma nu och sitter fantastiskt :)
  • Äldre 10 Sep 22:50
    #59

    Jättefin klänning :) Gillar spetsen på överdelen!

  • Äldre 12 Sep 18:50
    #87

    Mossa på borden funderade vi också på (i och med att det är vinter och nästan jul liksom) - sparar bilden :)

    Letar för övrigt cake topper - skulle vilja ha en med formel 1-bil. Men det verkar stört omöjligt...

  • Äldre 12 Sep 19:10
    #91

    För att Formel 1 är världens bästa sport? Innan vi blev ihop så var en av anledningarna till att vi blev vänner att vi båda tittade på Formel 1 och inte hade så många andra i vår ålder som följde det. Vi planerade hur vi skulle ha middagar ihop på söndagarna när vi flyttat hit och börjat plugga för att titta på F1 tillsammans, nu blev vi tillsammans innan dess och flyttade ihop direkt när vi flyttade hit. Men F1-söndag är fortfarande heligt.

    Så ja, Formel 1 är en stor del av våra liv och det här är mer eller mindre det enda sättet att få in det i vårt bröllop. Bilar i allmänhet egentligen, en av våra första "dejter" var när jag följde med hans familj på bilmässa på Elmia (bortsett från att hans familj var med så var det perfekt).

    Hittade en caketopper med en brudgum som sprutar champagne och en brud som står och viftar med en målflagga - den kanske skulle duga om jag inte hittar något bättre.

  • Äldre 12 Sep 20:50
    #98

    filibustern: Nej, det hade jag inte gjort - bilarna var jättefina men brudparen var som sagt inte så fina... Tack för tipset dock :)

  • Äldre 13 Sep 17:41

    JAG KÖPTE MIN RING IDAG! Det blev en ganska enkel ring med en liten sten - har redan 5 stenar i min förlovningsring så valen var ganska begränsade. Fick med den hem direkt ur butik också, då de hade en hemma som var i rätt storlek. Får väl se det som att det helt enkelt var meningen :P

    Köpte grejer till inbjudningarna också, har börjat lite smått. Mycket pill kommer det bli :) Måste få dem färdiga i nästa vecka så de kommer iväg någon gång.

    Dessutom fick vi tillbaka hindersprövningen idag, så nu kan vi gifta oss vilken dag vi vill :P

  • Äldre 17 Sep 22:13

    marolo: Vi har typ bestämt, vi insåg dock att vi inte känner en enda människa som bor i rätt ända av landet som faktiskt kan sjunga och musik är inte så viktigt för oss så solosång skippar vi som det ser ut idag.

    Ingång blir nog the meadow (från Twilight)
    Utgång blir concerning hobbits (från sagan om ringen då..)

    psalmer lutar åt måne och sol (psalm 21 tror jag?) och se jag vill bära ditt budskap herre (vet inte om den räknas som psalm i svenska kyrkan dock måste fråga prästen det sen, annars drar vi till med någon klassisk julpsalm).

    Och eftersom vi skippar solosången tänkte vi se om kantorn kan spela amazing grace på piano eftersom det är typ den finaste sång jag någonsin hört...

  • Äldre 19 Sep 18:45

    Jag hänger väl på då - vi är 22 år båda två och gifter oss alltså den 21/12 nu i år.

    Vi läste samma inriktning i gymnasiet i gymnasiet och läste massor av i-val tillsammans då vi båda ville bli ingenjörer och eftersom vi läste IT så behövde vi göra rätt mycket val. I alla fall var vi bara 5 som läste fysik B så vi började umgås mer och mer, men jag hade pojkvän så vi var bara vänner. När jag och mitt ex sen gjorde slut så började vi umgås mer och mer och rätt var det var så stod vi och hånglade bakom skolan. Hur det gick till är vi fortarande osäkra på, men en vecka senare kom vi överrens om att vi var ett par. Han anpassade sitt högskoleval efter vart min utbildning fanns och 4 månader senare flyttade vi till vår lägenhet i Västerås.

    Nu, tre år senare så har vi en sibirisk katt tillsammans (hon är tre år gammal men vi har haft henne i två), han tränar ett F97-lag i fotboll och jag jobbar extra på KomTek i Västerås med fritidskurser i teknik för grundskoleelever.

    Intressen är väl alla nördiga teknik/fysik/matte-grejer du kan tänka dig, Formel 1 (det tror jag att vi har pratat om tidigare i tråden?), matlagning och film (vi ser alldeles för mycket bio för att vara studenter. 16 filmer so far i år).

  • Äldre 24 Sep 18:50

    Fast i slutet på augusti brukar det ju kunna vara fint väder. Jag fyller år den 4:e september och vi brukar alltid kunna sitta ute och äta och sådär på min födelsedag. Regna kan det ju göra vilken dag som helst... Men det är klart, det är ju inte högsommarvarmt längre. Men över 20 grader var det i år helgen efter i alla fall, och det verkade ju finnas datum tidigare än så åt er?

Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig