Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Mingel bröllop

    Hej!
    vi har valt att ha en mingelvigsel.
    vårt upplägg är som så, att vi vigs en tisdag kväll och kommer bjuda in runt 40pers. Vi kommer ev ha ett band som jammar. Vi har inte riktigt beslutat om vad som bjuds än men funderar på: 5-7 olika snittar, bubbel, dryck, chokladpraliner, ost och kex, chokladtårta. Vi räknar med att tillställningen varar max ca 3timmar. Morgonen efter åker vi på mini moon till Prag ett par nätter och tar bröllopsresan 2016 när barnen blivit lite äldre.

    tycker erat upplägg låter kanon,,nu är jag ju partisk ;)
    ang hur gästerna reagerar tycker jag inte ni ska bry er om, ni kommer säkert få frågor om "varför ni valt dittan och dattan" precis som dem som väljer att ha dyra bröllop får prat bakom ryggen om varför de lägger ut så mycket pengar på en dag,,osv..
    sedan behöver ett mingel inte bli billigare än en trerätters,,vi har precis samma budget som när vi planerade sittande middag först. Pengar är inte det väsentliga utan det är kärleken som ska firas. Och vill ni ha det på detta "enkla" vis så GO FOR IT!! :)
    Lycka Till! Och hoppas vi kan följas åt som har liknande idéer!!? :)

  • MH2014

    Kom på en till sak som jag tror är viktigt när man planerar "mindre" vigslar,,och det är frågan om gåvor. Personligen så tycker jag inte man kan förvänta sig gåvor i form av pengar när man inte "bjuder på så mycket själva". Vi har avböjt oss gåvor utan har önskat oss att alla ska kunna vara närvarande istället! Tror det kan bli en känslig fråga.

Svar på tråden Mingel bröllop