• tassa
  Äldre 6 sep 07:10
  2789 visningar
  0 svar
  Inlägg från tassa Visa alla inlägg
  0
  2789

  Kyrkans hus i Sundsvall!

  Hej!
  Vill bara tipsa er som söker en bröllopslokal centralt i Sundsvall!

  Efter mycket om och men slutade vår bröllopsfest på kyrkans hus, och vi är fantastiskt nöjda!
  Efter en superfin vigsel i GA-kyrkan och en tipspromenad och bröllopsrodd i bunsowska tjärnen, ligger kyrkans hus nära till hands i superfina lokaler! Både byggnaden, festlokalen och även kapprum och toaletter var jättefina!

  - Perfekt läge, mitt i stan, på gångavstånd och med gott om plats för gäster vad gäller kapprum och toaletter. Stort kök, fint porslin för 150 pers, fina karaffer och kaffetermosar och bra stolar och bord (däremot bara ett "vanligt" kök map spisplattor utan ugn och 2 vanliga diskmaskiner, så ska man laga maten själv kan det vara en idé att göra det i förväg)
  - Prisvärt! För 2000:- får man vara där hela dagen (även hela helgen i mån av plats) För ytterligare en tusenlapp kan de stänga av larmet så får man hålla festen hela natten om man så vill!
  - Stora luftiga lokaler med scen, ljud/ljus och bra akustik.
  - Då det är kyrkan som står för moralen ville de att vi skulle sköta oss, och inte ställa till med något bråk eller fyllefest (som om man skulle vilja det..?) att skåla i champagne och servera vin till maten var däremot helt okej!

  Puss!
  Fru Johansson


   
   
Svar på tråden Kyrkans hus i Sundsvall!
Logga in
Bli medlem