• Annamo­lly
    Äldre 5 Sep 21:46
    9630 visningar
    36 svar
    36
    9630

    Varför gifter ni er?

    Tessa skrev 2013-08-31 00:12:25 följande:
    En fråga som aldrig slutar komma från vänner, bekanta och annat löst folk. Varför gifter ni er?

    Jag börjar få slut på svar. Eftersom varken jag eller min M2B är speciellt barnkära eller sugna på att skaffa några egna så är bättre trygghet och en enklare juridisk hantering gällande barn inte ett argument. Jag har sagt att vi vill ha en juridisk trygghet gentemot varandra om något skulle hända; sjukdom eller dödsfall. Jag har sagt att det är juridiskt bättre när man köper t.ex. hus eller tar andra lån tillsammans. Jag har sagt att det är romantiskt. Jag har sagt att vi helt enkelt vill det. Men många tycker att det är heeelt onödigt. Speciellt eftersom vi inte har eller ska skaffa barn.

    Så nu undrar jag: Varför gifter ni andra er?
    Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
    Vilken idiotisk fraga! Alltsa deras, inte din! FlörtDen skulle jag inte ens bevardiga med ett svar. Jag har inte last de andra svaren, men vi gifte oss for att vi tror pa aktenskapet, for att vi tanker vara tillsammans for alltid och vi ar sa lyckliga over detta att vi ville samla ihop alla vara nara och kara och fira denna underbara handelse i vara liv. Och nu har vi denna underbara dag att se tillbaka pa.  

    Folk som inte tror pa aktenskapet kommer aldrig att fatta varfor en del vill gifta sig. Det ar helt meningslost att forsoka forklara det med en san manniska. Det ar som att forsoka overtyga en ateist att tro pa Gud.

    Lycka till med allting! Hoppas det inte ar dina framtida brollopsgaster som haller pa och ifragasatter ert val. Det ar ju inte sa kul att veta att gasterna inte glads med er utan bara tycker det ar onodigt alltihopa. 
    2013.06.22 Samos, Grekland
Svar på tråden Varför gifter ni er?