• Anonym
    Äldre 15 Aug 14:29
    27657 visningar
    12 svar
    12
    27657

    Överlever ett förhållande & blivande äktenskap utan sex??

    Min kille oxh jag träffades mkt unga (15 år). Är nu inne på vårt tionde år. Ska gifta oss på våren 2014. Vi har allt man kan önska sig i ett perfekt förhållande:)...förutom sex!!!! De första Åren hadevi väldigt mycket sex. Sedan började de avta runt 2008. Sedan dess fram till 2011 kanske vi hade de 5 ggr per år. Nu är de så illa att förra året endast två gånger och i år ingen alls:(. Kan sakna intimiteten men vi är väldigt kramiga annars så. "Goa" mot varandra. Vi trivs ihop. Allting är liksom bra förutom att vi har inget sexliv. Börjar känna att som 26 åring oxh hela livet framför sig utan sex?? Men samtidigt har jag ju hittat mannen jag vill dela mitt liv med, som betyder allt för mig! Min kärlek, mitt liv, min trygghet. Är de någon som känner igen sig i detta? Vore jätte tacksam om ni kunde skriva oxh i så fall hur de är nu. Till saken hör också att vi börjat prata om att skaffa barn efter bröllopet men hur ska de liksom gå till när vi inte har sex????

  • Svar på tråden Överlever ett förhållande & blivande äktenskap utan sex??
  • Anonym
    Äldre 15 Aug 17:39
    #5

    Kul att så många svarar. Jag tror verkligen båda vill & behöver. Men känner att vi inte tänder på varandra och har så svårt stt just komma igång. De blir liksom stelt. Annars kan vi prata om allt men här blir de stopp. Mer passion. De är precis som båda tänker nu ska vi försöka så blir de liksom bara dumt. Föestår hur alla ni menar med gör de bara men väldigt svårt när allt blir så spänt att de inte fungerar för honom eller mig. Som Mia skäringer sa i solsidan: musslan slöt sig....

  • Anonym
    Äldre 15 Aug 17:53
    #6

    Kanske låter lite drastiskt men.. Gör en romantisk middag med gott vin och sådär, kanske lite mousserande innan så att ni blir lagom glada och sen kanske göra något mer erotiskt tillsammans. Typ sätta på en porrfilm och titta på ihop eller något om ni vågar det. Sedan kanske man får mjukstarta lite :)

Svar på tråden Överlever ett förhållande & blivande äktenskap utan sex??