Inlägg från: afturelding |Visa alla inlägg
  • afturelding

    balsam metoden?

    Jag tvättar håret 2-3 gånger i veckan, alltså varje gång jag duschar (jag är ganska stillasittande) och eftersom att jag har rakt hår så behöver jag tvätta det med ett milt schampo (utan SLS, eller något som inte går ihop med BM) någongång ibland för att det inte ska bli strimmigt. Det brukar man dock inte behöva med lockigt hår.

    Även jag använder TreSemmé Naturals och är jättenöjd! Jag använde klippotekets förut, men det var inte alls lika bra för mitt hår. Som inpackning använder jag olivolja och honung, men det brukar inte behövas mer än när jag tvättat det med schampo.  Och så använder jag aldrig stylingprodukter, jag äger inte ens några, hårsnoddar utan metallklämma och hårnålar klarar jag mig på, men det beror ju mycket på vilken stil man har :)

    Kom ihåg att köpa ett sista-schampo också, med SLS men utan silikoner, oljor osv. Vissa behöver tvätta håret med det flera gånger för att få ur alla silikoner. Som ovan sagt så märker man när man har fel saker i håret, så du lär märka när du fått ut allt.

Svar på tråden balsam metoden?