• Sskbru­d
  Äldre 10 aug 10:12
  4874 visningar
  21 svar
  21
  4874

  mars bröllop 2014:) Jätteglad för tips & tankar! Här kan vi dela dem!

  behöver lite inspiration samt bra att veta tankar om bröllop i mars! Har ni varit på ett, haft ska ha själva m.m :) skriv gärna!!!

 • Svar på tråden mars bröllop 2014:) Jätteglad för tips & tankar! Här kan vi dela dem!
 • Rockab­illy
  Äldre 26 feb 20:25
  #11
  onjis skrev 2014-02-26 16:49:43 följande:
  Gifter mig nu på lördag också. (1 mars) allt är klart förutom att dottern fick vattenkoppor i måndags... :-S Någon från Göteborg som gifter sig i mars?! Vi kör på ett litet borgerligt bröllop med sammanlagt 15 gäster. Festen hålls i slutet på mars i en bygdegård i skogen :)
  Typiskt det där med vattkopporna! Blivande maken går på elefant-antibiotika och en massa mediciner mot influensan från helvetet, och själv blev jag tvärt vrålförkyld i måndags så här medicineras det för fullt så vi åtminstone kan säga "ja" på lördag Tungan ute
 • Äldre 26 feb 23:17
  #12

  Rockabilly, har inte sett svaren förrän nu. Jag bor i Stockholm, men bröllopet är i Hälsingland. Tyvärr blir det nog inte det vinterbröllop vi önskat eftersom sll snö smält bort :( var gifter ni er?

 • Rockab­illy
  Äldre 27 feb 10:52
  #13
  aleydis skrev 2014-02-26 23:17:18 följande:
  Rockabilly, har inte sett svaren förrän nu. Jag bor i Stockholm, men bröllopet är i Hälsingland. Tyvärr blir det nog inte det vinterbröllop vi önskat eftersom sll snö smält bort :( var gifter ni er?
  Aha... Vi gifter oss i Sollefteå, så vi är ju en bit norr om Hälsingland. Vi lär nog ha den lilla snön vi fått kvar i alla fall, har kräksnöat hela dagen idag och väntas vara minusgrader till efter helgen. Men nog känns det mer som vårvinter än vinter...
 • Äldre 27 feb 11:12
  #14

  Mmm... Vi har fått lite puder idag, men vi får se till lördag. Det har alltid varit snö här på sportlovet... Känns som vi tog lite fel beslut att ha bröllopet nu, men man kunde ju inte veta att vintern skulle bli såhär varm. Hur känns fet annars inför lördag?

 • Äldre 27 feb 19:43
  #15

  Finns det någon i Skåne som gifter sig i mars och som skulle vilja låta mig fotografera under dagen? Jag vill väldigt gärna prova på att fotografera under ett bröllop men har tyvärr inga bekanta som planerar att gifta sig! Skulle bli väldigt glad om jag fick chansen. ☺

 • Rockab­illy
  Äldre 28 feb 17:07
  #16

  Det jag är mest nervös inför är att glömma något hemma som jag skulle ha med mig till lokalen! :P Känner mig inte ett dugg nervös inför att gifta mig, inga kalla fötter här inte.

  Vi trodde det skulle vara mer vinter än det är, men man får göra det bästa av situationen :) 

 • Äldre 28 feb 21:26
  #17

  Önskar er en jättefin dag, rockabilly!

 • Rockab­illy
  Äldre 28 feb 21:59
  #18
  aleydis skrev 2014-02-28 21:26:15 följande:
  Önskar er en jättefin dag, rockabilly!
  Tack så mycket! Hjärta

  Nu ikväll har jag och Svärmor dekorerat bröllopstårtan, och jag har packat ner de sista sakerna som ska med (av de saker jag kommit på att jag ska ha med) så nu fattas bara kylvarorna som jag får ta i morgon.

  Och jag får inte glömma kameran! STOR MENTAL ANTECKNING!!! Flört 
 • Rockab­illy
  Äldre 28 feb 22:00
  #19

  Och jag får förresten önska er en fin och trevlig dag i morgon aleydis! Håller tummarna för att ni får fint väder där i Hälsingland :)

 • Äldre 2 mar 21:08
  #20

  Det blev helt fantastiskt! Det var lite snö på backen, var ganska varmt. Vi fick till en del bra bilder, tror jag , något jag varit lite orolig för :) härlig fest. Wiiiii

 • Rockab­illy
  Äldre 3 mar 17:45
  #21

  Vi hade en helt underbar dag, flera av gästerna tyckte att bröllopet passade oss precis. Svågern sade till och med att det var det bästa bröllop han varit på i hela sitt liv, och han har varit på några stycken så det betyder ganska mycket att han säger det :)

  Jag glömde bort att jag hade kameran med, annars hade jag tänkt ge den till makens äldsta systerdotter och be henne fota med den, så jag fick inte så mycket bilder med min egen bra kamera. Har en systemare... Olyckligtvis blev inte så många av gästernas bilder bra, men nu är det inget att göra åt det!

  Får vänta på fotografens bilder, de tror jag blev jättebra! :) 

Svar på tråden mars bröllop 2014:) Jätteglad för tips & tankar! Här kan vi dela dem!
Logga in
Bli medlem