• Äldre 8 Aug 17:10
    5212 visningar
    12 svar
    12
    5212

    Ursäkter

    Hehe ja folk kan vara konstiga...
    Mitt förstahandsval till tärna blev ju "degraderad" till gäst och sen slutade det med att hon inte kom alls.

    Så här gick snacket i tidsordning 
    1/ (ca 2 år innan) Jag kan vara gravid då,så jag vet inte hur jag kommer att må
    2/ ( samma tid) Jag gillar inte medeltidstema. Kan ni inte ha ett vanligt bröllop istället?
    3/ (samma tid) Jag har en röd plyschklänning i garderoben, den är lite medeltida tror jag. Annars är dom bara fula. (hon visste inte ens hur modellerna kunde se ut)
    4/ (1 år innan) Jag har inte haft tid att googla efter en inspirationsbild på klänning. Men jag vill att du syr min sist eftersom jag kan vara gravid, ammar eller ha gått ner i vikt. Jag måste ju se snygg ut. (Här töttnade jag och sa att hon kan komma som vanlig gäst så slipper vi krångla med hennes och hennes familjs kläder då jag faktiskt prioriterar att min egen klänning ska sitta bra och hinnas med)
    5/ (ca 7 månader innan) Jag är gravid så jag vet inte om jag kommer att orka.
    6/ (ca 3 månader innan) Jag vill gärna att du syr kläder till oss, det är klart att vi får bita ihop och känna oss fåniga en dag för er skull
    7/ (kvällen innan via sms) Jag kan inte komma, om jag behöver föda så blir det problem (jovisst, ,dom hade varit 2 tredjedelar närmare lasarettet från bröllopet, vi hade 2 sjuksköterskor, 1 farmacept, ett par USK:or varav 1 jobbar på bb och jag tror till och med att det fanns en läkare eller om det var barnmorska. Och det fanns dessutom ett rum med soffa där hon kunde gått och lagt sig om det blev för jobbigt... Men men Tungan ute
    Hon orkade gå på kalas dagen efter istället... Flört

    Så... kontentan av det hela....
    Ta inte åt er - det är inte ert fel, det är inget som påverkar er egentligen. Släkten är inget man väljer själv och om han inte prioriterar er så behöver ni inte prioritera honom sen heller.
    Släpp energitjuvarna fria så mår ni bättre själva också Solig 

Svar på tråden Ursäkter