• Mrs Fox
    Äldre 31 Jul 15:20
    3414 visningar
    9 svar
    9
    3414

    Cerist, vattentåligt!?

    Hej

    Vi ska göra lite annorlunda bordsplaceringar av barnmatsburkar. Nu är de rena och väntar på att jag ska börja. Det enda jag vet är att det kommer sitta ett vitt spetsband runt "skruvdelen" på burken. Sen tänkte jag skriva deras namn på och eventuellt rita dit någe mer. sen är tanken att sätta en enkel ros i och i botten ha något cerist (starkt rosa) i botten så färgtemat går igen. Har ni några förslag på vad man kan lägga ner i botten?

    Eller kanske ska man göra en ljuslykta av burken? Men att ha tända ljus i slutet av augusti känns tveksamt... men då kanske man kan klä in burkarna i cerist silkespapper och knyta spetsbande på samma sätt men att där hänga en lapp med namnet på?

    Vad tror ni?

  • Svar på tråden Cerist, vattentåligt!?
  • Mrs Fox
    Äldre 31 Jul 18:08
    #3

    Det sistnämnda är inte någon dålig ide alls, måste gå och köpa en ros och se hur det blir, lät spännande!tack för tipset  

  • Mrs Fox
    Äldre 4 Aug 10:02
    #9

    Jag ska testa det där med blomma nere i vasen. Kom på att det kanske kan vara snyggt med cerist sisalgarn (tror jag det heter) och sen antingen en vit blomma eller ceris (om det finns)Tack snälla ni för inspirationen ni gett mig! nu måste jag bara få tag på sisalgarnHa en skön dag i solen =)   

Svar på tråden Cerist, vattentåligt!?