• Äldre 31 Jul 19:51
    8131 visningar
    35 svar
    35
    8131

    Bröllopsresor

    Vi kommer åka till New Orleans i USA och därifrån ta en veckas kryssning i västra Karibien (besöker Jamaica, Cayman och Cozumel) och sedan har vi två veckor i New Orleans och säkerligen åker vi runt lite däromkring. Vi kommer vara borta ca 3 veckor och kommer få både sol och bad och stad och kultur så jag tror det passar oss båda:) Vi åker inte förrän i april så rätt långt kvar....

  • Äldre 2 Aug 13:00
    #34
    Blivande Brud 2014 skrev 2013-07-31 19:59:28 följande:
    men oj vad mysigt. får man fråga vart ni hittade denna kombo resan? fixade ni ihop allting själva eller var det via en byrå? vilken i så fall?
    Vi bokar kryssning genom Royal Caribbean och sedan köper vi flyg och boende i New Orleans separat...så inte genom någon resebyrå, men tror definitivt att det går att hitta liknande komboresor som redan är förplanerade.

    Att vi bestämde oss för denna kombo var helt enkelt för att min man alltid har velat åka till NO och även om jag älskar städer och gärna åker på sådana resor ville jag ändå få in något lite mer "bröllopsreseaktigt" och när jag insåg att kryssningar även utgår från NO (inte bara Florida) så kändes det som en bra blandning!
Svar på tråden Bröllopsresor