• Äldre 21 Jul 21:29
    6999 visningar
    20 svar
    20
    6999

    Lyxbröllop o stort bröllop

    jeanettejohansson skrev 2013-07-21 21:13:04 följande:
    Är det mkt pengar eller god smak som bestämmer om ett bröllop är lyxigt?? Ett bröllop kan kosta 500 000kr, men om brudparet dansar in, har rosa tema och en solist som sjunger falsk så kan det ändå kännas WT ;) Vi ska ha stort men stilrent bröllop :)     
    OT, men ändå. Varför skulle inte rosa kunna vara lyxigt? Är lila, grönt, blått eller brunt lyxigare färgteman? Och brudparet bör väl kunna dansa in även på ett lyxigt bröllop?

    Men jag håller med dig, det hänger inte alltid på prislappen och vi har alla olika referensramar och erfarenheter och tycker därför att olika saker är lyx. God smak varierar ju också, vad man anser vara god smak. Vad någon annan tycker är god smak behöver inte vara samma sak som jag tycker är god smak.

    Samma sak med stort bröllop, det kan vara väldigt olika. Jag tycker vi hade ett ganska litet/mellanstort bröllop med ca 60 gäster, men en bekant till mig tyckte att det var stort. Hon jämförde då med deras bröllop med ca 15 gäster. Jag kan tycka att ett bröllop med 150-200 gäster är stort, men för någon med 500 gäster är inte 150st längre så stort.
  • Äldre 22 Jul 12:52
    #10
    Emma94 skrev 2013-07-21 21:58:29 följande:
    kul att ni skriver här
    Magenta skrev 2013-07-22 09:59:47 följande:
    Håller med. Om man inte har nåt vettigt att säga är det bättre att inte säga nåt alls och måste säga att jag helt tappade suga att skriva här nu när ni förstörde. Synd.
    Jag måste hålla med om det Chicita skrivit faktiskt. Nu tycker jag själv att jag kanske inte har något att göra här egentligen, då vi varken hade väldigt många gäster eller ett dyrt/lyxigt bröllop, men alla människor måste ju faktiskt vara välkomna i alla trådar här på BT kan jag tycka och jag tycker om att diskutera och skriva här. Det framgår inte i TS vad som menas med stort, eller lyxigt, och då kommer ju människor börja diskutera och försöka tolka det. Reda ut begreppen en aning. Som Chicita skriver, om TS skulle försöka styra upp det hela och vara lite mer tydlig i vad hon menar, så kan tråden förmodligen snabbt hamna på rätt spår.. efter vad TS/ni anser vara rätt spår.

    Och vad är det som gör att det som är skrivit hittills i tråden inte är vettigt? Vem säger det? Att tråden är förstörd? Ja, förutom Magenta, men kom igen, styr upp det då! Klaga inte bara, utan bidra med något.
Svar på tråden Lyxbröllop o stort bröllop