• LARSp1­0
    Äldre 21 Jul 19:30
    7056 visningar
    20 svar
    20
    7056

    Lyxbröllop o stort bröllop

    Går ju tyvärr inte i giftatankar!

    Men varför ett ''lyxbröllop''?I min värld är det öppna landskap som gäller och miljoner kramar dag/natt!

  • LARSp1­0
    Äldre 29 Jul 17:11
    #18
    FruForsmark skrev 2013-07-29 10:35:31 följande:

    Gifte oss för ett år sedan och hade ett riktigt prinsessbröllop med ca 70-80 gäster. Dessa inslag tyckte jag var lite lyxiga när det gällde vårt bröllop:


    Bröllopsfest på herrgård (Sävargården i Umeå som Kaffegrus ovan hade:) ) Brudskål med skumpa och flera snittar som serverades av personal i vackra uniformer Trerätters av tv-kocken Fredric Andersson (bästa jag någonsin ätit!) Liveband. Vi hade ett åttamannaband med bl.a. en sångare, två duatjejer och en saxofonist. Mycket blommor från florist till borden Proffsfotograf. Fotografering hela dagen. Diamantringar Mannen hade skräddaruppsydd kostym Bröllopsbil: Rolls Royce Hyrd buss som tog gästerna från hottellet till kyrkan och från kyrkan till festlokalen. Mingelkväll dagen innan i hyrd lokal Hotellboende Smekmånad i Afrika som vi åkte på två dagar efter bröllopet
    Detta lät inte billigt!Men säkert mkt trevligt!
  • LARSp1­0
    Äldre 30 Jul 21:30
    #20
    FruForsmark skrev 2013-07-30 11:43:42 följande:
    Det blev inte så farligt, eftersom vi hade det i Umeå så blev maten per person bra mycket billigare än om vi hade haft det här i Stockholm, kuvertpris per person under tusenlappen. Detta även fast en tv kock var involverad. Likaså övriga kostnader blev billigare eftersom det var i Umeå. Bandet fick vi i bröllopsgåva och likaså en av fotograferna och även bussen, genom kontakter. Mingelkvällen innan fick vi bra erbjudande eftersom de tillhörde hotellet där vi reserverat rum för. Så vi fick ut väldigt mycket för pengarna.
    Det lät ju positivt.Tack för svaret!
Svar på tråden Lyxbröllop o stort bröllop