• fuffin­anna
  Äldre 15 jul 13:47
  3119 visningar
  3 svar
  3
  3119

  Bra och prisvärd fotograf i Uddevalla

  Hej, jag ska gifta mig utanför Uddevalla och insag att vi nu maste hitta en bröllopsfotograf. Jag och min pojkvän bor i Schweiz och att leta rätt pa en prisvärd och duktig fotograf i Uddevalla var lättare sagt än gjort (har ingen direkt kontakt med stan mer än att min sommarstuga ligger där). Tipsa gärna om nagon har tips om en bra fotograf i näromradet!

   

 • Svar på tråden Bra och prisvärd fotograf i Uddevalla
 • Malov8­6
  Äldre 15 jul 15:25
  #1

  Jag rekommenderar varmt Goran som vi bokat - han arbetar i hela landet med fast pris
  Hans email är info@goranmedia.com 

 • Momsro­ria198­6
  Äldre 15 jul 20:07
  #2

  Hej! Vi ska gifta oss utanför Uddevalla i september. Vi ska ha Christina Josephsson som fotograf, christinajosephsson.se/presentation/ Hon verkar jättebra och supertrevlig! Det jag gillade mest, som fick oss att boka henne, var att man får alla bilder som hon tar oavsett hur många bilder det blir. Många fotografer har "paket" där det ingår typ 35 bilder och en förstoring, men med henne slipper vi välja ut vilka bilder vi gillar. Hon tror att hon kommer att leverera mellan 300-400 bilder från vår stora dag. Eftersom du ska gifta dig i samma trakter som mig: vart ska du fixa ditt hår och ditt smink? Jag behöver tips på en bra salong i närheten av Uddevalla :/

 • fuffin­anna
  Äldre 15 jul 21:28
  #3

  Hej, Christina Josephsson verkar jättebra, var mycket imponerad av bilderna. Jag har faktiskt fragat en "lokalbo" om vart det är bäst att fixa har och smink, kan skriva igen när jag vet vad hon rekomenderar. 

Svar på tråden Bra och prisvärd fotograf i Uddevalla
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.