Inlägg från: Sudditjuven |Visa alla inlägg
 • Sudditjuven

  Vi som gifter oss 2015!

  Tessa skrev 2013-07-31 11:50:45 följande:
  Gud vad snyggt! Jag kanske snor den idén. Flört
  Heeelt okej! Flört 
  Kan föresten tipsa om Google docs, har lagt in vår bröllopsplanering där nu. Den finns online men bara inbjudna kan se vad där står och de inbjudna kan även redigera dokumentet. Perfekt för både mig och sambon som har många idéer och vill få ner dem snabbt. 
 • Sudditjuven
  Tessa skrev 2013-07-31 17:32:40 följande:
  filibustern: Oavsett vilka träskor du tar så se till att få ett foto på dem under bröllopsdagen Glad. Rolig tuch tycker jag och klänningen passade dig fint!

  Jag spanade runt idag på bröllopshemsidor och hittat flera fina och enkla sidor som är bra komplement till en inbjudan. Vet inte än om jag vill ha hemsida för det är något charmigt med pappers-OSA och några extra kort som bilaga till inbjudningen med vägbeskrivning, klädsel etc.
  Hur som helst, jag visade en snygg bröllopshemsida till min karl (som någon här på BT gjort) som då kläcker ur sig "Är det inte enklare att bara lägga den informationen på Facebook?". Jag trillade nästan av soffan! Förvånad Hallå - lite klass skulle vi väl ha? En hemsida är mer seriöst än ett event på Facebook... Haha. Ifrågasatte starkt min karls tycke och smak!! Tungan ute 

  För att förtydliga så har jag förståelse att vissa använder sig av Facebook - och kanske är det ett led i den tekniska utvecklingen att det mesta av livet - inklusive bröllop - visas upp på sociala medier. Men själv kan jag inte tänka mig att använda Facebook på det sättet.
  Jag har valt att ha OSA, vägbeskrivning och liknande på en hemsida för att spara papper! Skrattande Inbjudan ville jag dock inte tumma på.. det är något speciellt med pappersinbjudningar. Facebook känns också lite mjeh för mig, det känns inte så himla högtidligt.. vilket jag tycker att ett bröllop är.
 • Sudditjuven
  filibustern skrev 2013-07-31 21:02:46 följande:
  nja alltså.. liiite besvärligt att ta fram klänningen för det första.. och för det andra, då måste jag klippa bort rosorna, (kan allså sy tillbaka dem, bara med nål och tråd, dom sitter inte i så mycket) och det kändes jobbigt också haha. 
  Jahaa, jag trodde att de var avtagbara med knapp eller något! Därav frågan. Tungan ute Jag tycker ju att det var snyggt med rosorna, men man vill ju alltid se hur det kunde ha sett ut utan. 
 • Sudditjuven
  filibustern skrev 2013-07-31 21:09:34 följande:
  du tyckte det? hmmm... om dom hade varit mer "styv" hade dom nog varit finare, men nu hänger dom så tråkigt.. men de e klart det ser ju inte fult ut heller. men jag har ju tid på mig att besluta om hur jag ska göra :P
  Jag tror att det finns någon slags spray som gör att tyg styvnar. Man har det till tyllkjolar. Du kanske kan testa det? Skrattande Ska du ha slöja också? Jag sitter själv i slöjdjungeln just nu..
 • Sudditjuven
  Cammyr skrev 2013-07-31 22:32:27 följande:
  Ser roligt ut :) grattis!! :) har satt mamma på att ringa lokaler i närheten av där dom bor. Hon är bra på att få det hon vill ;) eller det vi vill. Www.notonthehighstreet.com/theiconiccakecompa... vi ska göra tårtan i denna formen. Eller James bror ska göra den. Sen ska vi ha kakorna, små custard creams runt tårtan. Tror det kan se roligt ut och få lite brittiskt med :) ska ha drömmar oxå och andra svenska kakor :) och så något australienskt.
  Får bara upp "Giant Custard Cream Silicone Cake Mould is no longer available" och får inte upp något på googling Rynkar på näsan Custard creams låter dock jättegott!
 • Sudditjuven
  filibustern skrev 2013-08-01 09:04:
  har du hittat någon bra längd på slöjan du gillar då? :) 
  Njae.. Jag vet inte om jag vill ha en till axlarna eller längre.. Kommer nog sluta med att jag inte har någon alls. Flört
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!