• ellie0­1
    Äldre 21 Oct 09:21
    674208 visningar
    3624 svar
    3624
    674208

    Vi som gifter oss 2015!

    Trattkantarellen: Ha det riktigt grymt i thai!! 

    Vichy: Grattis!! Vet du hur ni vill ha det? Kyrkligt, stort, litet?

    Håller med frkmaria att jag nog själv inte skulle kunna göra så, men som du säger filibustern så är det ju mycket bättre att få användning för den! Det är ju lite sorgligt att man spenderar så pass mycket pengar på en klänning som man endast har på sig en gång.
    Jag önskar att jag kunde göra som Adrianne från Real Housewifes oF Beverlly Hills, hon ramade in den och hade på väggen i hennes garderob (garderoben är i samma storlek som vår lägenhet.. Obestämd ) men drömma kan man :) 
  • ellie0­1
    Äldre 21 Oct 09:23

    fasen tröck posta innan jag la till bilden: 



    p.s den här är super rolig
    http://www.buzzfeed.com/bookishbelle/the-39-stages-of-being-a-bride-fm17
     
  • ellie0­1
    Äldre 29 Oct 13:09
    frkmaria skrev 2013-10-22 18:08:00 följande:
    Filibustern, tänker såhär. Vi ska ha ramen till gästboken, gästerna får ta kort, hålla upp ramen så tror jag det kan bli fint! Men som andrahandsanvändning av ramen tänker jag mig att man kan hänga den på väggen, så väggen syns alltså, och sen ha ett par bröllopskort inuti! :)
    Vad fint!! Såg sånt på Pinterest! Super kul idé! 

    Vi kom hem från Grekland igår kväll, riktigt tråkigt väder att komma hem till :(
    Men vi har vi träffat 3 olika hotell och har blivit kära i 2 av dom, dock så är dessa två rätt så stora resorts med flertal olika venues för både ceremoni och middag/fest. Kommer bli riktigt klurigt att bestämma oss!!
    Har börjat fundera på om buffé kanske ändå är ett bättre alternativ än sittande middag? Vi har nämligen både allergiker och veganer, blir kanske lättare då. vad tror ni?

    Vi kommer även att ha "unlimited consumption" av vin och öl under middagen, men tror att en öppen bar kanske blir lite mkt.. Det är en kostnad per person som vi skulle betala, men kommer verkligen alla dricka efter middagen? Är det alltså värt att betala 30-35euro/pers? Vill man även att folk ska dricka så mycket också?  
  • ellie0­1
    Äldre 13 Nov 08:42
    Tessa 

    Jag förstår precis hur du känner! Sitter med min masteravhandling dygnet runt och det har till och med blivit att jag drömmer om den :/ Deadline 3/1 (kul jul& nyår...) men efter det så ska vi verkligen sätta igång! 
    Vi har fått förslag från samtliga hotell så nu blir det till att sitta och räkna och kalkylera och förhoppningsvis fatta beslut strax efter Januari.

    Min träning har fått legat på hyllan sen vi fick vår lilla valp och jag blivit instängd hemma pga uppsatsen men innan dess så försökte jag träna 4ggr/veckan.
    Det låter jobbigt men mitt tips är att träna innan jobbet. Dom första 2 veckorna är pina att vakna så tidigt men efter ett tag blir man van och det är så skönt att vakna ordenligt och ha alltid klart så man slipper efter jobbet när man bara vill åka hem.

    Om du tycker om att springa skulle jag tipsa om Nike+ appen, och om du har instagram så kan du följa massa träningsfreak med sjukt snygga kroppar (det motiverar mig som satan).

    Lycka till!! 
  • ellie0­1
    Äldre 13 Nov 13:31
    filibustern skrev 2013-11-13 11:58:57 följande:
    ellie01 skrev 2013-11-13 08:42:20 följande:
    Om du tycker om att springa skulle jag tipsa om Nike+ appen, och om du har instagram så kan du följa massa träningsfreak med sjukt snygga kroppar (det motiverar mig som satan).

    Lycka till!! 
    haha när jag ser folk spänna sig på face eller nåt, så blir jag bara förbannad :P haha. är en ganska avundsjuk person. :P 
    haha ja risken är att det får motsatt effekt! Jag är så tävlingsinriktad så jag blir liksom "kan du så ska fannemig jag kunna bättre"  

    Älskar den här bilden hahah


     
  • ellie0­1
    Äldre 13 Nov 17:12
    Vichy skrev 2013-11-13 14:48:48 följande:
    vi har börjat luta mot 8e eller 15e augusti nu... Jag har dock alltid drömt om att gifta mig i juli av nån anledning. Mannen tycker maj eller augusti... 
    Det är ju så jobbigt med Sverige att man aldrig riktigt kan försäkra sig om bra väder, men vi får hålla alla tummar och tår till en riktigt fin augustimånad 2015 :) 
    Har ni hittat någon lokal?  
  • ellie0­1
    Äldre 13 Nov 17:13

    Vi har också bytt månad, hade först planer på Maj, men nu blir det antigen sista helgen i September eller första i Oktober. Fördel är att man hinner spara lite mer :)

  • ellie0­1
    Äldre 14 Nov 07:31
    Tessa skrev 2013-11-13 21:43:34 följande:
    Jag klurar lite på hur det kommer bli med mina tärnor som alla kommer ha mycket små barn eller vara gravida vid tiden för bröllopet...! Jag kan ju inte förvänta mig odelad uppmärksamhet Flört Och jag tror det finns risk att några drar sig ur...
    Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
    Vad svårt! Om ni ska ha barn på bröllopet så kanske dom som har småbarn kan ha barnen sittandes hos pappan. Det är så svårt det där med barn! 
    Helst skulle jag inte vilja ha några barn förutom möjligtvis 3 st, men eftersom vi är utomlands så är det ju som att vi ber folket att inte ta med deras barn på semester. Hotellet har barnpassningsservice som tur är :) 

    Hur många tärnor har du tänkt att ha? Ideer om klänningar än så länge?  
  • ellie0­1
    Äldre 14 Nov 15:03
    filibustern 
    oj vilken fin klänning! Älskar hur den är draperad! 
    På bilden framifrån så som du nämner så ser den lite stor ut ga vecket vid bysten, stramas dom åt samt kanske stramar åt lite vid revbenen så tror jag att din midja och högt kommer se alldeles gudomliga ut! Flört

    Vad är det för tyg? 
  • ellie0­1
    Äldre 15 Nov 09:13
    2015 skrev 2013-11-14 15:48:43 följande:
    Nu har jag inte läst tråden. Då jag är ny här. Hur som... Vi hade bestämt att vi skulle ha våran bröllopsfest på Sjölyckan i Tollered. Men då vi har en del bröllopsgäster utan bil så tyckte de att det var för långt att åka. Då de bor i Göteborg. Det är en bit att åka. Men bussen stannar precis bredvid lokalen. Det finns ett hotell med 5 minuters gångavstånd. Där det är billigt att bo, Tollered Hotell. Så det känns tungt att leta ny lokal nu Vi vill ha en me.d helhetsnlösningar.
    Nu kanske jag låter lite barsk men att ni skulle behöva byta lokal för att gästerna tycker att det är för långt tycker jag är lite själviskt av dom. Om som du säger, att bussen stannar utanför lokalen och att det finns hotell så ser jag ingen anledning till att klaga, dessutom kanske dom kan samåka. Det är ju faktiskt er dag och vill dom vara med och dela den upplevelsen så får dom åka en bit. Igen, ursäkta min barkshet :) 

     Tessa
    Förstår exakt vad du menar med att det dalar lite i entusiasmen! Jag tror att det är lätt att bli pepp i början och sen eftersom det är 2 år kvar så dalar det ut för att det känns så långt bort, men dom kommer säkert bli super taggade när det börjar närma sig.
    Jag tänkte anordna en middag och ge en liten bridesmaidsbox när det är ca 1 år kvar, då kanske dom inser att det faktiskt kommer ske snart och taggar till. 

    Väldigt smart med olika modeller, det kommer säkerligen uppskattas! Jag hade tänkt långklänning i midnattsblå. men det kan komma att ändra sig :)  
     
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!