• Äldre 13 Jul 22:06
    7154 visningar
    23 svar
    23
    7154

    Ångest över min kropp, ensam?

    Vad händer med magen? Sväller den upp? Vad äter du till frukost? :)

  • Äldre 14 Jul 11:08
    #6

    Träna behöver ju inte vara synonymt med gymmet. :) Börja dansa? Jag dansade burlesk till alldeles nyligen, det var fantastiskt för min självkänsla. 

    Sedan hjälper det att börja hänga med "rätt" människor. Förut var jag extremt medveten om min kropp, men började tack vare att jag pluggar genusvetenskap att träffa personer som såg förbi mitt utseende.  

  • Äldre 14 Jul 12:05
    #8

    Haha, vet hur det är! Jag är likadan, speciellt då vi ska fotograferas i vår.. vill vara den bästa jag kan vara rent utseendemässigt. 

    Gå promenader! Börja med en rask morgonpromenad, det drar igång hungern. Ät glutenfri frukost (t ex bovetegröt med banan) och drick grönt te. Eller bara grönt te och någon frukt. :) Ta trapporna istället för hissen. Det finns yogavideos på youtube som är jättebra. 

    Att inte få tummen ur är också ett av mina stora problem. Jag har dock försökt göra det till en rutin att gå upp klockan åtta, ramla in i träningskläderna, gå en rask promenad, duscha och sova någon timme till om jag är ledig. Gör man det två veckor så sitter det sedan :) 

  • Äldre 14 Jul 18:03
    #10

    Gör en sallad dagen innan? :) Och nej, jag håller med, glutenfritt är överlag rätt äckligt. Pastan är inte så bra heller har jag märkt, den fungerar som godis för mig (blir först jättepigg sedan kraschar jag).

    Jag har en sådan där yogaboll av mindre modell som jag sätter mellan knäna när jag ligger ner, sedan drar jag knäna mot kroppen och ut igen. Eeh... svårt att förklara. :D  Rockring?

  • Äldre 23 Jul 23:38
    #20

    sansun - var får man tag på rockringar med vikter? hittar bara sådana där vanliga i plast. Rynkar på näsan

Svar på tråden Ångest över min kropp, ensam?