• Sandra­Elisab­et
    Äldre 9 Jul 18:34
    7819 visningar
    26 svar
    26
    7819

    Ok med manliga vänner?

    Både min fästman och jag är helt ok med att ha vänner av det motsatta könet. Håller med ovanstående om att något annat kan vara ett tecken på lite ohällsosamma relationsproblem.
     

  • Sandra­Elisab­et
    Äldre 11 Jul 01:45
    #21
    Anonym skrev 2013-07-09 22:26:47 följande:
    Ok.. Kul att höra att det är okej för så många av er. Att ni känner er fria i era förhållanden, och det är så det borde vara.

    Själv är jag tillsammans med en man sedan 2 år som jag alltid förstått är svartsjuk... Han och jag bröt nästan upp för några dagar sen... Vi talade ut ordentligt och han sa att han inte kan acceptera att jag har manliga vänner. Själv så har han inga kvinnliga... Han kan inte heller acceptera att jag går ut och dansar med killar. Han störs av det... Det är inget han själv heller skulle göra. Det handlar om respekt för partnern menar han...

    Jag tänker helt annorlunda... För mig är det lugnt om han går ut och dansar och har kvinnliga vänner... Kommer han tillbaka till mig så betyder det att han älskar mig... Jag ser det så... Men han litar inte på mig och vad jag säger...

    Att det varit så mellan oss, hans svartsjuka beteende.. Har dels lett till att jag känt mig olycklig och trött.. Och ibland dessutom faktiskt varit otrogen...
    Helt ärligt - Det här är allvarligt. Du vill uppenbarligen få igång något form av samtal eller en diskusion om detta. Det kan vara svårt att få bra svar i ämnen av sådan känslig kraktär i ett forum. Har du någon nära vän att prata med?

    Vad menar du när du säger att du varit otrogen?

    Min erfarenhet är att förhållanden och relationer som tidigt har strikta regler och premisser inte håller.
    Jag uppfattar det som att ni har en osund och i ärlighetens namn omogen relation utan tillit till varandra. Jag är av den bestämda åsikten att det utan tillit är omöjligt att leva i en jämlik relation, vilke tjag utgår ifrån att du vill??

    Av trådstarten samt ditt inlägg att dömma låter det som att din sambo/fästman/pojkvän har en kontrollerande roll i er relation. Är detta något du vill?
  • Sandra­Elisab­et
    Äldre 13 Jul 11:12
    #23
    caroline2013 skrev 2013-07-11 01:48:58 följande:
    Känner mig dum, läste inte allt.
    Äsch, jag tyckte ditt inlägg var mysigt. Glad
Svar på tråden Ok med manliga vänner?