• Äldre 9 Jul 09:02
    43290 visningar
    231 svar
    231
    43290

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Vi gifter oss den 24/5 i Rogberga kyrka, och kommer ha festen på Huskvarna Stadshotell. Kul med en Jkpgs-tråd när jag själv inte är från trakten, bra med tips och så!

  • Äldre 9 Jul 10:09
    #7

    Jag är ifrån Sthlm, och vi bor där också. Men sambon är uppväxt i Huskvarna och det känns på något sätt mycket mysigare, och gillar verkligen Stadshotellet. När ni säger att ni ska göra egna inbjudningskort, är det "riktigt" pyssel då? Och ska ni göra allt på samma sätt, men placeringskort och festprogrammen och så? Själv gör jag allt själv, fast i photoshop:)

  • Äldre 9 Jul 15:45
    #9

    Ah jag förstår spännande att värdparet ska göra festprogrammen! Det hade nog inte mitt kontrollbehov klarat av;) En sak som jag tycker är så svårt, med tanke på att jag inte bor där är vart man ska fixa håret och sminket. Är det något som ni funderat på? Eller har tips på?

  • Äldre 9 Jul 19:44
    #14

    Vad har ni för förslag på psalmer?Om ni vill dela med er förstås? Är tyvärr alldeles för dålig på vilka psalmer man kan ha, men Den blomstertid nu kommer känns som en bra,tycker den är fin. Men man ska ju ha en till.
    Men de två andra låtarna är spikade, Lars Winnerbäcks För Dig, och Imperiets ..som eld.


     


    Är också nyfken på underhållnignen, vad har ni tänkt?

  • Äldre 1 Jan 19:57

    Hej,


    Den här frågan har varit uppe några gånger redan, men eftersom jag fortfarande inte har någon frisör bokad skulle jag vilja ha mer tips. Jag skulle helst gärna ha en frisör som kommer till hotellet vi kommer vara på för att slippa fara runt så mycket, men det kanske är för mycket begärt? En salong har tex vart skeptisk till det upplägget.


    Men har ni tips, oavsett om det är salonger, specifika frisörer eller hobbyfrisörer tar jag tacksamt emot dem.

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)