• Äldre 8 Jul 23:23
    43292 visningar
    231 svar
    231
    43292

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Tänkte se om jag hittar fler i Jkpg trakten som gifter sig 2014?! Hade varit roligt att ha en tråd och utbyta idéer och tips :) Vi gifter oss 28/6-2014 i Järstorpskyrka och har festen på Cafe Lustfyllt i Habo! Längre än så har vi inte kommit! Vart och när ska ni gifta er?


    Jönköping 2014
  • Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)
  • Äldre 9 Jul 08:50
    #2

    Roligt att man inte är ensam ;) Jag har bokat festlokal, håller på med gästlistan, samlar inspiration till att göra egna inbjudningskort mm! Sen har jag inte gjort så mycket mer! Tänkte börja planera på riktigt efter sommaren! Ska bli sååå roligt! Hur långt har du kommit? Hur många gäster ska ni ha?

  • Äldre 9 Jul 09:51
    #5

    Pnufs: vi ska ha ca 105 gäster. Ska bli riktigt roligt att planera allt :) Vill du göra egna kort också? Eksson: kul att du också hittat hit! Vart kommer du ifrån?

  • Äldre 9 Jul 18:14
    #12

    Csve: vad har ni bokat för underhållning till festen? Jag har en kompis som var på ett bröllop där de hade underhållning, efter middagen hade det kommit in en hel drös med folk med såna brasilianska karnevalskläder på och dansat sen fick alla gäster dansa med ut där det bjöds på eldshow! :) Kul!

  • Äldre 10 Jul 21:27
    #20

    Nu är gästlistan så gott som klar! Jisses vilket jobb, svårt vart man ska dra gränsen, drar lätt iväg och blir hur mycket folk som helst! Vart har ni dragit gränsen? Har nu även fixat fotograf och vem som ska sjunga i kyrkan. Även värdparet är tillfrågade och de blev sååå glada :) Kul! Roligt det där med underhållning på festen, kanske ska fundera ut något sånt!! Frisör ska jag fixa genom en kompis men makeup vet jag inte vem som ska göra?!

  • Äldre 16 Jul 20:19
    #32

    Jag har inte heller bokat än men pratat med dem så vi bokar Järstorp i augusti :) Jag har även bestämt mig för att göra egna inbjudningskort, så jag har designat stämplar och handlat material :)

  • Äldre 17 Jul 08:52
    #34

    Silja: De fixar allt på cafe lustfyllt! Jätteskönt och det är ju så vackert där ute!! När ska ni gifta er?

  • Äldre 30 Aug 06:58
    #75

    Åh vad roligt att så många jönköpingsbrudar har hittat hit! :) Själv har jag haft lite planeringsuppehåll under sommaren men snart sätter det igång på riktigt! Ska börja med att göra inbjudningskort! Får se om jag har tagit mig vatten över huvudet ;) Sen ser jag att det är flera som väntar på att få boka Järstorps kyrka! Kul att vi är flera som ska gifta oss där.

  • Äldre 31 Aug 17:48
    #82

    Jag var och kollade på lite papper igår till mina kort men jag ska göra booklets som inbjudningar. Ska bli spännande då t kommer att ta tid och det är ju några som ska göras!! Men vi börjar med sve the date kort som måste göras snart. Jag har designat en stämpel med våra namn och datumet för bröllopet som jag ska embossa på korten. Så det blir väldigt enkla std kort. Kul att ni redan börjat prova klänningar, ska också göra det snart :)

  • Äldre 31 Aug 19:43
    #84

    Ja vi ska ha festen på Lustfyllt!! Så vackert där :)

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)