Inlägg från: Emelie1014 |Visa alla inlägg
  • Emelie1014

    Dalabrudar

    Hej! Kul med en dalatråd. Själv bor jag i Avesta och gifter mig i juni nästa år i Folkärna kyrka.
    När ska ni gifta er?

  • Emelie1014

    CJ5: Det beror nog på vilken kyrka du tänkt gifta dig i. Bokade Folkärna förra veckan och då var jag den första att boka för nästa år och då är det väl ändå den populäraste kyrkan i kommunen om jag inte minns fel, så än så länge är det nog ingen bråska. Men för att få det datumet och tiden du vill så kan det ju ändå kännas säkert att boka så långt innan som möjligt. Det är ju inte lika högt tryck som i Sthlm. ;) Är det i grytnäs ni tänkt gifta er?

  • Emelie1014

    Nja, jag har väl inte sådär jättestor koll på lador, det är väl om man känner någon eller vet om någon bonde privat man kan fråga lite snällt. Har ni några speciella kopplingar till Avesta?  

    Annars kan jag nog rekommendera Strandbacken, jag har inte varit dit själv än men det ska vara riktigt mysigt, ligger vid älvkanten och har en utomhus dansbana. Går att hyra för bröllop. :)
    http://www.strandbacken.eu/ 

  • Emelie1014

    Hur går det för er med planering osv, hur långt har ni alla kommit? Själv har jag hittills hunnit bokat kyrka, festlokal, köpt klänning och skickat ut std-korten. Ska börja göra inbjudningskort nu här som ska skickas ut i slutet på jan- början på februari tänkte jag och sen är det matplanering och ringköp på listan. :)

  • Emelie1014

    Den 14/6 blev vi man och hustru i Folkärna Kyrka (som tyvärr renoverar utsidan under sommaren, därav de fina byggställningarna.. var jättefint i övrigt!)



Svar på tråden Dalabrudar