• Äldre 7 Jul 19:27
    6987 visningar
    9 svar
    9
    6987

    Hur avslutar vi festen på bästa sätt?

    Efter att ha varit gäster på flera bröllop där festen "dött ut" och gästerna börjat troppa av efter en halvtimme på dansgolvet, har jag och min fästman börjat fundera på hur vi ska undvika ett avslaget slut på vår stora dag.

    Så här ser våra förutsättningar ut:


    Vi gifter oss i slutet av maj. DJ eller liveband skulle vara ett roligt sätt att få igång festen och fler på dansgolvet, men tyvärr ryms det inte riktigt i vår budget Vi själva tillsammans med ca 20 av de 60 gästerna dricker ingen/väldigt lite alkohol, så därför tänkte vi nöja oss med att servera alkohol under middagen och hoppa över att ha bar efteråt. Gissar att detta kan påverka graden av danslust hos många.

    Just nu går tankarna kring att ha en lite kortare dans och sedan bryta för vickning. Precis utanför festlokalen finns en väldigt vacker brygga med grillplats och en stor fors. Vi funderar på att lysa upp vägen dit med marschaller och ordna korv/marschmallows-grillning, kanske avsluta med ett litet fyrverkeri. Därefter skulle det finnas möjlighet till nattdopp med öl och bastu för de som fortfarande vill.


    Skulle bli väldigt tacksam för tips/kommentarer på våra tankar! Även om ni har helt andra förutsättningar, hur gjorde/tänker ni göra? Dans natten lång eller har ni någon aktivitet som avslutar festligheterna?

Svar på tråden Hur avslutar vi festen på bästa sätt?