• Anonym (A.)
    Äldre 3 Jul 23:00
    29863 visningar
    82 svar
    82
    29863

    Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?

    Han förstod vad jag sa.
     
    Vi träffades på nätet, och han hade den sällsynta egenskapen att han faktiskt svarade på meddelandena så att det blev en dialog, istället för att skicka random monolog-meddelanden som "gjort nåt kul i helgen då?".

    Sen när vi träffades första gången var jag inte helt övertygad, men bestämde mig för att ge det en chans till eftersom vi ju ändå hade fått så bra kontakt via mailen. And the rest is history...

    Jag tycker om att han är intelligent och att vi kan ha komplicerade och filosofiska diskussioner om livet och samhället, och att han är knasig och prestigelös och kan tramsa ibland. Och inte minst att han från början har visat att jag är viktig, att vår relation är viktig, och att han anstränger sig för att det ska bli bra. Att han är pålitlig och ärlig och har schyssta värderingar.

    Sen sägs det att vi inte gillar människor för hurdana de är, utan hur de får oss att känna oss. När vi träffades hade jag en ganska jobbig livssituation på flera sätt, men han såg förbi alla problem och såg vem jag var där bakom. Och därigenom fick jag kraft att ta tag i saker, förändra mitt liv och bli den han såg. Mitt liv är så oändligt mycket bättre idag, och för det kommer jag alltid att vara honom tacksam.

Svar på tråden Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?