• Äldre 2 Jul 19:13
  42571 visningar
  65 svar
  65
  42571

  HJÄLP!!! jag måste ner 10 cm runt magen på 1 månad!

  Hålla in magen-underkläder kan hjälpa långt.

  I Zizzi-butiken jag jobbade förut sålde vi såna och en tjej mätte sig före och efter och hon tappade 7 cm med dom.
  Så genom att vara supernyttig och motionera som en tok nu ett par veckor, så kan dom ge dig den sista hjälpen som behövs.
  Dom ger också ett underbart stöd för ryggen så man sträcker på sig och bara därigenom ser smalare ut.

  Nu behöver du inte handla just där. Spanx är ett bra märke som jag kan rekommendera.
  Många andra butiker har egna märken.
  Men välj antingen ett linne som går långt ner på rumpan eller en underklänning. Vill du ha trosmodellen så kolla efter en som går långt upp (typ till BH-kanten) 

 • Äldre 2 Jul 19:43
  #12
  sensommarbrud skrev 2013-07-02 19:41:19 följande:
  kan det vara en god idé att äta lite kolhydratfri mat (typ ett mal om dagen) och resten typ nutrilett. Och låta underkläderna gör resten av jobbet?
  Nutrilett är inte kolhydratfri. Så om du försöker kombinera det så skjuter du dig själv i foten.
  Du kommer aldrig orka träna på den kosten heller utan du gör dig själv sjuk (vilket innebär ingen förbränning och ingen minskning av midjan)

  Läs passionsblommans inlägg, det är så nära perfekt man kan komma i din situation Glad 
 • Äldre 2 Jul 23:06
  #18
  sensommarbrud skrev 2013-07-02 23:00:12 följande:
  Vad är egentligen spannmål? 
  Ähm Förvånad... Råg, vete, havre, korn och man kan även räkna majs och ris dit.
  Alltså sånt man gör pasta, bröd, flingor mm på.
 • Äldre 3 Jul 19:51
  #30

  Kycklingfilé, Lax...

  Jag gillar lax i foliepaket med rivna morrötter.
  Du kryddar laxen och lägger rivna morrötter ovanpå, baka i ugnen i foliepaket 

 • Äldre 3 Jul 21:08
  #32

  Laxen har du ju morrötterna till Flört
  Enligt receptet ska det inte vara något mer än så. Men vi brukade äta lite quinoa och en kall sås.

  Men var försiktig om du ska undvika kolhydrater, många kalla såser har gömda kolhydrater.
  Bland annat mjölksocker eller fruktos 

 • Äldre 4 Jul 19:33
  #45
  sensommarbrud skrev 2013-07-04 18:34:04 följande:

  det finns 25897542 brudar med på tok för mycket valkar innan den stora dagen :D


  Ja och jag var en av dom... Tungan ute
  Jag prioriterade att må bra och orka med dagen istället för att vara smal och "snygg" (sätter snygg inom citattecken eftersom jag faktiskt inte alls anser att det borde vara likhetstecken mellan smal och snygg som många tror). 

  Det där var faktiskt en rätt onödig kommentar tycker jag.
  Om du vill banta och tappa cm runt midjan så är det ju upp till dig. Men att slänga ur sig att i princip alla som ska stå brud (med 258 miljoner brudar så bör det vara alla) borde banta bort valkarna gav mig en olustig bismak... 
 • Äldre 4 Jul 22:00
  #50
  sensommarbrud skrev 2013-07-04 21:05:30 följande:

  jag sitter ju inte och säger att just DU ska babta eller hur? 


  Nej men du säger i princip att alla borde banta om man ska gifta sig. (eftersom: "det finns 25897542 brudar med på tok för mycket valkar innan den stora dagen" - inte "det finns säkert fler som vill tappa några cm". Utan du konstaterar att det finns flera miljoner som är för feta för att gifta sig...)
  Och det gjorde i alla fall att jag tappade lusten att hjälpa dig.
 • Äldre 5 Jul 11:58
  #58
  soderpling skrev 2013-07-05 08:21:30 följande:

  Hallå slappna av brudar.

  Slappna av med de fördömande värderingarna och se det för vad det är.


  Jag reagerade på kommentaren om brudar med valkar pga att det är en sån hets i att man "måste" banta för att man ska stå brud. Inte med fokus på att man ska banta för att långsiktigt må bra om man väger för mycket. 
  Och jag tycker att det är vansinne att spä på det här och därigenom förstärka ett av alla "måsten" som finns.

  Om TS hade förklarat att det inte var så hon menade (om hon nu inte menade det) hade varit ok för mig. Men jag tycker inte att det är vad hon gör här... Det här känns nedvärderande istället:
  "Oh lord. Det är nog sant som dom säger att kvinnor över reagerar. Men älska era kroppar som alla bör göra och lämna denna tråd. Och snälla ni, ni tog allt på fel sätt så jag fortsätter min färd mot min perfekta dag. Hade!"
  Jamen visst det är ju vårt fel att flera reagerade på det som skrevs, inget ansvar kan väl ligga på TS att skriva så att vi förstår vad hon menar?

  Jag fördömer ingen. 
  Jag har försökt delat med mig av mina tips och råd och erfarenheter med fokus på ett sunt långsiktigt tänkande. Men även med lite "fusk och genvägar" i form av hålla-in-magen-underkläder bland annat.
  Däremot kan jag tycka att det är fördömande att tala om att alla borde banta inför bröllopet. Det är sånt som sätter griller i huvudet på de som har en dålig självbild och är väldigt osäkra.

  Om TS vill banta sig sjuk så är det upp till henne. Det är synd om hon kanske mår dåligt på bröllopsdagen pga bantningen (oavsett hur snygg hon ser ut i klänningen) men jag tycker inte att man ska uppmana andra till att hetsbanta bara för att dom ska gifta sig. Det är inget fördömande - det är sunt förnuft...
 • Äldre 5 Jul 12:59
  #61

  Du kan alltså inte förstå varför det du skrevs uppfattas som det gör?  Du vill inte ta något ansvar för det du skriver? Alla andras fel för att dom uppfattar dig felaktigt alltså?
  Jaja... Låt det vara så då... Tungan ute

  Det här med en "perfekt dag" kan jag ju tyvärr säga att det inte existerar. I alla fall inte om man satsar på att det ska vara perfekt från början.
  Däremot kan en dag uppfattas som perfekt i efterhand när man ser tillbaka på den trots alla små och stora saker som garanterat kommer att gå fel. 
  Därför är det bättre att satsa på en härlig dag (jag håller med passionsblomman där) och kunna titta tillbaka på den och minnas den som perfekt. Än att satsa på en perfekt dag och bli besviken på alla saker som kanske inte blev som man tänkt sig.
  För satsar du på perfekt så kommer minsta detalj som går fel att kännas som en enorm katastrof...

  Jag hoppas att du får en dag som du tycker är perfekt. Det gör jag verkligen. Alla är värda den där perfekta upplevelsen. 
  Du kan ju läsa min tråd "respektera övriga brudpar" om du vill få ett exempel på vad som kan gå snett och som man inte kan styra över själv.
  Men trots det (eller kanske tack vare den händelsen) så upplever jag min dag som den mest perfekta dagen någonsin. Trots att inte allt blev som jag tänkt. Bland annat tårtan som inte blev som jag ville, trots att jag har gjort många tårtor till andra bröllop... 

Svar på tråden HJÄLP!!! jag måste ner 10 cm runt magen på 1 månad!