• soderp­ling
  Äldre 4 jul 16:05
  32294 visningar
  64 svar
  Inlägg från soderpling Visa alla inlägg
  64
  32294

  HJÄLP!!! jag måste ner 10 cm runt magen på 1 månad!

  Tack för alla tips. Jag blir väldigt peppad.

  I början av juni hade jag varit väldigt duktig. Jag hade tränat ordentligt flera dagar i veckan i flera veckor och min brudklänningen satt löst.
  Nu har det varit flera veckor med middagsmöte, födelsedagsfiranden, avslutningar, möhippa och en veckas semester och nu sitter klänningen tajtare igen.

  Jag vill så gärna sy in min klänning.

  Tur var har jag ett midnattslopp som jag måste börja träna inför och alla era bra tips.

  Jag har ändå gått ner några gånger tidigare och en sak som funkar för mig är att grov räkna kalorier tillsammans med löpning/promenader.
  Jag försöker då ligga på max 1800 kalorier om dagen och tillsammans med löpning och vardagsmotion brukar jag snabbt gå ner i vikt.

 • soderp­ling
  Äldre 5 jul 08:21
  #55

  Hallå slappna av brudar.

  Självklart skall man älska sig kropp osv.  Ja, det var en dum kommentar kring hur många som är överviktig.

  Men om sensommarbrud vill gå er i 10cm är det hennes val (om hon nu redan är jätte smal hoppas jag hon har en m2b som säger i från) och vi som är på den här tråden och läser och komenterar har alla gjort ett val att gå in och läsa och tips.

  Ja, man skall generellt gå ner långsamt och titta över hela sin livs situation men genom att köra hårt i några veckor kan man ändå få en tankeställare över hur man ska leva efter att denna period är slut.

  Slappna av med de fördömande värderingarna och se det för vad det är.

  Jag blir i allafall as pepp och på måndag börjar jag med "Inga jävla ursäkter diet och träning" som kommer att pågå 7-8 veckor

Svar på tråden HJÄLP!!! jag måste ner 10 cm runt magen på 1 månad!
Logga in
Bli medlem