• Äldre 24 Oct 09:28
    64393 visningar
    53 svar
    53
    64393

    Vi som gifter oss 2018

    Jag dyker väl in här jag med då :) 
    Planerat datum är 1/9-2018.

    Har kollat på lokal och mat och sånt men har ingen koll på vad man mer behöver tänka på xD Vi ska inte ha ett stort bröllop, närmsta familjen och några vänner så vi kommer som mest bli 42 personer men då är det räknat med ca 10 barn. Vi kommer ha flertalet personer som kommer behöva boende. 

    Vad är viktigt att vi tänker lite extra på som man ofta glömmer? 

  • Äldre 26 Nov 20:07
    #52
    Lillekonvalj skrev 2017-11-19 18:19:42 följande:

    Ni som "bokat mat" redan, hur menar ni då? Bokat mer catering firman att den och den maten ska använda till den lokalen den tiden? Eller menar ni att ni bestämt mat som ska serveras?

    Vi som ska ha buffé, när bör man bestämma med cateringfirman ? 2/6 går det av stapeln.

    Vår borgliga vigsel kommer vara kort och precis intill festlokalen. Hur skulle ni gjort med buffén; tagit emot maten innan gäster kommer och värmehålla den eller ta emot maten efter vigseln under minglet och duka fram buffén direkt? (Kommer ha anställda som gör detta).


    Vi har bokat ett pensionat och där har de olika menyer vi får välja bland. Vi får ju självklart välja själva också om vi vill ha speciella saker. 

    Jag vet inte hur långt i förväg man bör prata med cateringfirmor. Har du bestämt dig var ni ska köpa ifrån så kolla med den när de vill att man ska beställa. 

    Kan inte de anställda ta emot maten under tiden gästerna minglar? Jag hade nog försökt göra så för att slippa varmhålla maten mer än nödvändigt. :) Du kan ju alltid prata med de som ska sköta maten och fråga vad de tror bli smidigast. 
Svar på tråden Vi som gifter oss 2018