• Äldre 21 Jun 21:20
    64295 visningar
    53 svar
    +1
    53
    64295

    Vi som gifter oss 2018

    Vi gifter oss 2/6 tror jag. I stort sett inget är planerat. Bara varit och kollat in runt bygdegården där jag antar att det kommer gå av stapeln.

    Hur är era män i planeringen? Delaktiga? Eller är det mest bruden som fantiserar, planerar och fixar? Så känner jag iaf, även om det bara gått några veckor sedan jag friade. Det jag föreslår kring bröllopet brukar få svaret "Det är ett alternativ..."

  • Äldre 19 Nov 18:19
    #46

    Ni som "bokat mat" redan, hur menar ni då? Bokat mer catering firman att den och den maten ska använda till den lokalen den tiden? Eller menar ni att ni bestämt mat som ska serveras?

    Vi som ska ha buffé, när bör man bestämma med cateringfirman ? 2/6 går det av stapeln.

    Vår borgliga vigsel kommer vara kort och precis intill festlokalen. Hur skulle ni gjort med buffén; tagit emot maten innan gäster kommer och värmehålla den eller ta emot maten efter vigseln under minglet och duka fram buffén direkt? (Kommer ha anställda som gör detta).

  • Äldre 24 Nov 20:35
    #51
    enys89 skrev 2017-11-24 12:05:47 följande:

    Hej! 

    Har har gått lite crazy nu på black friday reorna och tänkte passa på att tipsa er också. Perfekt tillfälle att köpa de där sakerna man ändå tänkt :).

    Många härliga eventuella bröllopsskor på Footway, Feetfirst, Zalando och Scorett - beställde paret jag spanat in nedsatt 20%

    Smycken - SoBling har 20% på allt, även märken så som Efva Attling, örhängen och armband är nu fixat 

    Suitopia - 30%, fästmannen och jag har bokat en tid i eftermiddag för att förhoppningsvis beställa kostym :)


    Jag med! Lyko har 3 för 2 på hela sortimentet, så nu är alla sminkprodukter shoppade till bröllopet. Likaså bh (axelbandslös klänning, så kräver en med avtagbara axelband), locktång (tänker fixa håret själv, ev med hjälp). Skor, väska, armband, halsband och örhängen också klart. Allt handlade jag inte idag dock. Nu är det bara klänningen och bolero kvar, sen är min look fulländad ;)
Svar på tråden Vi som gifter oss 2018