• Grodpr­insens brud
    Äldre 29 Jun 17:56
    2426 visningar
    8 svar
    8
    2426

    respons på vår bar!

    Vi är snåla och bjussar på 1 glas till snittarna, 1 öl/1glas vin till buffén och 1 glas mousserande till tårtan. Resten får gästerna köpa själva direkt i restaurangens pub dvs inte subventionerat av oss. Vi har dock ett lite speciellt gästklientel som kräver att vi är lite mer restriktiva med utskänkningen. Vi vill ju dock väldigt gärna att alla ska kunna komma och vara med oss så istället för att inte bjuda dessa personer så har vi valt att hålla ner gratisspriten. Och det är de vi vet om, det brukar ju alltid finnas någon per sällskap som har problem utan att någon känner till det också..  Vi tjänar ju alltså ingenting på att gästerna handlar i baren.

    Jag skulle nog valt att skippa frinkbiljetterna i ert fall och sagt åt personalen att det endast är påfyllning i befintliga glas dvs inget glas-ingen drink såsom föreslagits ovan. På så vis så blir det ju heller ingen alkohol till den som är för full för att hålla koll på sitt glas Skrattande Har man drinkbiljetter så blir det i alla fall en byteshandel mellan de gäster som inget vill dricka och de som vill dricka massor så de kommer ändå supa järnet... 


Svar på tråden respons på vår bar!