• daniie­l 2
    Äldre 14 Jun 14:59
    9301 visningar
    32 svar
    32
    9301

    Tråkigt med bara vitt och grönt i buketten?

    Nej, det är inte alls tråkigt :) Buketten i TS är jättefin och spännande!

  • daniie­l 2
    Äldre 14 Jun 15:35
    #5

    Det är ju inte så att den är helt enfärgad, eller tvåfärgad heller. Allt bara en vit och en grön nyans. Rosorna, kallorna och även det andra går i olika nyanser och skiftar. Det ger också liv till buketten :)

  • daniie­l 2
    Äldre 14 Jun 16:00
    #8
    passionsblomman skrev 2013-06-14 15:49:12 följande:
    Helt sant-nyanser inom en färgton, både i färgvalör och kulör, är effektiva sätt att jobba fram en spännande helhet. Även om det i just den här buketten är ganska kritvitt rakt av, om man jämför med hur det kan se ut. Och att det är mycket grönt i, gör verkligen stor skillnad-det är lätt att glömma att det gröna i en blombukett också är en färg.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Ja, nog är det mycket kritvitt (som inte alls behöver vara tråkigt TS!), men dom yttre bladen på rosorna ser ut att vara en annan nyans än mitten av rosen. På kallorna är det en väldigt ljust grön färg ner mot stjälken och i mitten är dom ju gula rent utav. Murgrönan och stråna där är ju ganska lika i nyans, men det skulle ju gå att välja en större variation på det gröna i buketten :) Om TS nu inte vill, egentligen, plocka in ytterligare en färg, men är rädd att det blir tråkigt med bara vitt och grönt, så kan ju det vara ett alternativ - att välja olika nyanser :) Och ja, kanske med ännu större skillnade på nyanser än vad buketten i TS har! Det finns ju massa fint i grönt och vitt :)
Svar på tråden Tråkigt med bara vitt och grönt i buketten?