• Äldre 13 Jun 15:35
    10118 visningar
    26 svar
    26
    10118

    Möhippa i Stockholm - bruden gravid! Panik!!!

    Prata med blivande bruden om planerna till hippan. (du behover ju inte avsloja allt) Det ar inte alls hela varlden om hon vet vad som ska handa, huvudsaken ar att hon far en rolig mohippa och inte att allt ar en overraskning. Och som du sa kan det vara bra om ni har med en till tjej pa era planer, gor det ju lattare for dig att dolja. 

    Jag haller med Chicita, sag att hon gatt pa pencilin mot urinvagsinfektion och inte vill riskera att hon far en till infektion innan brollopet sa darfor vill ta det lugnt med alkoholen. 

    Chockladprovning later ju som ett bra alternativ till vinprovning, eller som chicita sa kanske matlagning eller bakning. Det finns ett gulligt cafe i Stockholm som faktiskt anordnar mohippor dar du far dekorera cupcakes etc. Och da kan du sakert beratta for personalen om situationen sa kan dem hjalpa er att dolja det ge bruden alkholfria drinkar osv. En Nypa Socker heter stallet. (Jag hade min brollopstarta darifran, sa jag sag nar jag var dar att dem gor sanna grejer ocksa). 

    Och som du redan namnde, ga till baren dar du kanner personalen sa dem kan hjalpa dig. Tror sakert du kan dolja det, nar alla andra blir lite 'lulliga' kommer dem inte marka om hon ar nykter eller ej sa lange hon har roligt.  

    Bara du samarbetar lite med bruden sa hon vet lite av vad som ska handa (att hon vet att du anordnat alkoholfria drinkar till henne sa hon inte behover oroa sig for det etc) och kan slappna av och ha roligt sa kommer det ga jattebra! Lycka till  
Svar på tråden Möhippa i Stockholm - bruden gravid! Panik!!!