• Äldre 10 Jun 14:41
    10064 visningar
    26 svar
    26
    10064

    Möhippa i Stockholm - bruden gravid! Panik!!!

    Jag håller fullständigt med Marjasinus.

    Jag fattar faktiskt inte hur ni ska kunna ändra om redan spikade planer utan att de som är med och fixar undrar varför det behöver ändras-och varför det inte ska innefatta alkohol när nu bruden vanligtvis är mycket vinintresserad etc. Det kommer aldrig i livet att gå att hålla hemligt utan att de övriga tjejerna fattar. Inte en chans.
    Särskilt inte "jag tar medicintircket", eftersom de flesta idag vet att det är en myt. och i synnerhet som flera av tejerna redan själva har barn-men vädrar graviditet i luften snabbare än så, kan jag säga.

    Jag har inte svårt att förstå att bruden hade önskat att det här fick vara hemligt-det låter skitjobbigt med familjen och hela den grejen, men jag tycker det låter svårt att dölja på hippan.  Klart du kan styra om det lite, så som Chicita föreslår, men jag tycker det blir lite väl stor press på just dig ifrån brudens sida om du på något sätt ska hållas ansvarig för att ingen ska kunna räkna ut det här-det är ju hon som blivit gravid, inte du-och det är faktiskt inte så himla lätt att mörka när planeringen redan kommit så långt.
    Jag tror ni behöver få vara åtminstone ett par stycken som vet oh kan styra om planeringen efter det. Resten kan väl få misstänka bäst de vill och då är det inget annat att göra än att neka i sten.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 18 Jun 10:26
    #26

    Jättebra jobbat! Jag är imponerad! Och framförallt är det så himla bra att ni skippar alla de där "jo jag går på penicillin-undanflykterna", eftersom det helt enkelt är det mest genomskinliga av alla gamla oanvändbara knep att lura någon, det brukar istället bli precis tvärtom-alla fattar.
    Nu har du fått en bundsförvant-visst blir det SÅ mycket lättare då än när allt ska vila på en själv ensam att hymla med? Ni har lyckats styra om på ett sätt som verkar helt naturligt.
    Jag tycker ert upplägg ser helt strålande ut-jag skulle gärna vara med!Drömmer


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Möhippa i Stockholm - bruden gravid! Panik!!!