• Anonym
    Äldre 10 Jun 14:26
    10061 visningar
    26 svar
    26
    10061

    Möhippa i Stockholm - bruden gravid! Panik!!!

    Ett knep kan vara att ha alkoholfri öl och involvera kypare på restaurang i hemligheten. För att dölja min väninnas graviditet så gick vi till restaurangen i förväg och sa till kyparen hur det låg till. Varje gång som vi beställde in öl så fick hon alkoholfritt och vi andra vanliga öl. Ingen märkte något om de häller upp ölen i glas och inte serverar på flaska som är vanligt vid alkoholfritt.


    Det är enkelt för dig som arrangör att säga till de andra att du betalar för alla brudens öl så att hon skipper lägga ut och så att du kan efter möhippan meddela dem vad allas kostnad blir. Lättare än att alla bjuder olika och du kan hävda att det blir mest rättvist.


    Vi utlovade bra dricks till servitören om han lyckades och det gjorde han.


    För dryck under aktiviteter under dagen kan det döljas med att du har termos med " förblandad drink". Säg att det är G&T men ha enbart tonic water. Säg till övriga deltagare att de ska ha med det de själva vill dricka men att du har allt som bruden får.


    För att dölja allt bäst så måste du "krydda" räkningen från deltagarna. Om du enbart tar det läsk och alkoholfritt kostar så blir summan låg och vissa kan reagera på det. Ta emot pengar och antingen skänk till välgörande ändamål och erkänn detta senare eller ge tillbaks pengarna senare. Du akn också spara pengarna tills barnet är fött och köpa en present från alla i gruppen så slipepr de lägga ut då för present.

Svar på tråden Möhippa i Stockholm - bruden gravid! Panik!!!