• Möhippa i Stockholm - bruden gravid! Panik!!!

  Mån 10 jun 2013 11:25 Läst 7217 gånger Totalt 26 svar
  Visar endast inlägg av Chicita - Visa alla inlägg
 • Mån 10 jun 2013 11:25 #5

  Champagnefrukost går ju att byta ut mot något fint alkoholfritt mousserande och det kan du ju göra samma dag (kör klassikern till tjejgänget "hörrni, jag har precis fått höra att hon käkar pencillin mot UVI så vi får nog ta det lite lungt med spriten, vilken TUR att jag bokade matlagningskurs/bakkurs istället för vinprovning va?" ) Flört

  Och som sagt, vinprovningen kan bli matlagning eller bakning eller varför inte en utmaning där hon ska måla av någon / något.
  Kombinera det med en picnick kanske där hon får måla av utsikten så blir det ett fint minne av dagen också.

  Ta reda på recept på härliga alkoholfria drinkar och gör det lite som en utmaning i tjejgänget till det som skulle varit mingel, sminkning och drinkar... "jag vet att vi skulle fixa drinkar i morgon, men jag vill inte att hon sabbar sin pencillinkur. Hur många alkoholfria drinkar kan du komma på?

  Tapasbaren kan ni ju fortfarande gå på, hon kan ju dricka annat än Sangria.
  Och det är inget som hindrar er från att gå ut och partaja på kvällen sen. Alla som vill får väl dricka alkohol, men hon kan ju utesluta det.

   

 • Mån 10 jun 2013 12:08 #10
  Anonym (Tärnan) skrev 2013-06-10 11:40:13 följande:
  Klart vi kan gå ut även om hon inte ska dricka men problemet är just att vi alla kommer vilja bjuda henne på drinkat och hon vanligtvis är den som älskar att dricka. Kanske får vara den som hämtar alla drinkar under kvällen, eller se till att vi går till det ställe där jag känner bartendern riktigt bra och be hono att hjälpa mig. :D
  Ni kanske bara kan säga att hon har ätit en kur penicillin precis (typ avslutade den i går) så att hon vill ta det lugnt. Så om ni kan vänta med alkoholen tills ni går ut på krogen på kvällen bara. Det underlättar ju unde dagen då ni inte behöver ljuga, utan bruden bara kan trycka på att hon inte vill dricka massa alkohol just NU utan att hon vill ha alkoholfritt, men att ni kan ta igen det senare på kvällen sen när ni går ut på krogen.

  Ni kanske ska skramla ihop till en "drinkkassa" till bruden och som du har hand om.
  Du kan ju "förklä" ett glas cocacola till en "rom och cola". Dom ser ju likadana ut, men man brukar få en citronskiva på kanten på rom & colan liksom Flört
  Och det finns ju massor med goda alkoholfria drinkar.
  Efter att alla fått första rundan med drinkar (beställ en cola till dig - du kanske är jääättetörstig - och en rom och cola till bruden och byt plats på dom sen när ingen ser) så går du tillbaka till baren och pratar med bartendrarna angående att bruden inte får dricka alkohol, men att ingen annan vet det. Så att OM någon annan i möhippegänget kommer och ska köpa en drink till bruden så får dom blanda en alkoholfri version av det dom beställer - men utan att visa det...
  Det är krångligt JA. Men det går. Under förutsättning att du håller dig så nykter att du inte tappar kollen.
  Det underlättar då också om ni gör någon sorts "uniform" till gänget. Typ att alla har T-shirts eller linnen i bröllopets temafärg med texten "hipp hipp hippa!" eller liknande på.
  Marjasinus skrev 2013-06-10 11:20:06 följande:
  Emelie87 skrev 2013-06-10 11:27:44 följande:
  Som jag förstod det så är det brudens uttryckliga val. Så då har dom ju en dialog.
  Det är nog inte så svårt för dom att prata ihop sig om hur dom ska hantera det där med alkoholen och vilken lögn som är den bästa - som de andra skulle acceptera.
  Om chefens fru är med så kan ju bruden nämna det där med UVI på jobbet någon vecka innan hippan om hon får veta datum för den och klaga på hur tråkigt det är att äta penicillin (på FB eller bara sådär allmänt)
 • Tis 18 jun 2013 10:22 #25
  Anonym (Tärnan) skrev 2013-06-17 22:31:29 följande:
  Vad tror ni??
  Det låter som en bra plan Glad
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll